Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r3pl4y

aktív tag

válasz Shomci #5601 üzenetére

a válasz nem is neked szólt..:) hanem nekem mert nem olvastam el az 5000. HSZ-ban lévő dolgokat pedig ott a megoldás.. én már régen foglalkoztam a routerommal.. hál istennek már egy jóideje kifogástalanul megy .. és nem tudtam h igy össze vannak szedve az infok.. meg azt se nagyon tudom h milyen ujítások vannak azóta..

de nekem is mindig az a 404 -es error jött be ha azt a webes felületet használtam.. nemtom mi lehet a baj.. mivel nekem a többi webui az normálisan megy.. mondjuk én rpc.socket-en keresztül komunikálok nem az 5000 -es porton.. még régen r0by mondta h ez biztonságosabb... lehet h ez a baj? bár nem hiszem mert be lehet lőni annál a webui-nál is h socketen vagy porton menjen...

Digger:

nekünk nem az a baj h nem megy az rtorrent... ugyanis az a válasz arra vonatkozott, hogy ha a
    ps afx | grep torrent
    beirása után nem látod ezt:
    /opt/bin/rtorrent -n -o import=/opt/etc/rtorrent.conf
    akkor nem megy normálisan az rtorrent mert nem tudta behuzni a config fájlt...

ezzel szembe nekünk maga az rtorrent megy .. csak az a webui nem akar csatlakozni hozzá valamiért.. vagy nemtom mi a baja... modnom nekem a többi webui megy...

Új hozzászólás Aktív témák