- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
TamasM #17704 üzenetére
Sziasztok!
Én nem adnám még fel azt a pin9 resetet!
Nekem néhány hete sikerült, de elsőre nem ment nekem sem!
Akkor egy műszerzsinór hegyével, nagyítóval nézve az árnyékoló lemezre zártam a 9-es láb melletti "ón göböt".
(Gondolom láttátok az ilyen-olyan oldalakon publikált fotókat!)
Így nem akart sikerülni! Aztán mikor a tápnál levő árnyékoló burkolatra forrasztottam egy vezetéket, és azt zártam az ón göbre, akkor sikerült!
A jelenség az volt, hogy bekapcsoláskor felvillantak a ledek, majd elaludtak, egyedül az AIR led hunyorgott. Ha valamelyik portra kábelt dugtam annak a portnak a ledje kigyulladt.Azt ugye tudjátok, hogy az ilyen portok (ne röhögjetek!) illesztő trafó féleséggel vannak csatolva! Még egy ohm mérővel is ki lehet mérni, hogy nincs e megszakadva! Ha egy patch kábellal összekötöd egy lankártyával, akkor is érzi, hogy van valaki a túloldalon.
-
mgrincs
tag
válasz
TamasM #17704 üzenetére
Nem tudom hányféleképpen próbáltad, de ha csak 1 akkor,
szerintem a fordítottját is megnézhetnéd.(TX<-->RX) nem mindig egyértelmű a jelölés.
Meg hogy ki mit ért alatta.
Ugyanakkor jó próba lehet, ha összekötöd a két végződést, elméletileg csak vissza kell echo-zza amit beadsz neki.Ha minden megy szépen a router nélkül, akkor lehet tényleg kuka, bár olyat nem gondolom, hogy sokat láttunk eddig. Szóval eléggé valószínűtlen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest