Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
paramparya #12360 üzenetére
nekem a gyári fw nem volt anyira megbízható a nyomtatásban sem, pedig akkoriban még én is csak arra használtam, oleg-gel, és később tomatoval is hibátlanul ment, most már csak azért nem így van, mert kevés az usb, de veszek majd hubot...
-
válasz
paramparya #12360 üzenetére
Szia!
Én nem használok nyomtatót, se scannert a routeren megosztva, így gyakorlati tapasztalatom nem sok van, de azt tudom, az itteni hsz-ekből, és ha visszakeresel a "raw" szóra, akkor Te is láthatod, hogy többnyire az a nyerő, és nem az lpr. Tehát inkább azzal próbálkozz. Scanner kérdést passzolom, mondjuk az biztos, hogy az USB hub gond nélkül működik a routeren, én is használok egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest