Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FTTB vagy FTTH? Lehet a csatlakozó is rossz, ami be csatlakozik a router wan portjába. Jó lenne látni, hogy ilyenkor vajon a port sebessége is leesik 100 megabitre vagy az marad gigabit, és csak az elérhető sebesség csökken. De gyári firmware-ben erre sajnos tudtommal nincsen mód.
-
-
bala6120
senior tag
Merlinhez miért nem raktok fel Entwaret, abból pedig Transmissiont?
Ne szivassátok magatokat a gyári torrent klienssel, én már megtettem pár évvel ezelött RT-N18U-val. -
szasanyi
félisten
Köszönöm neked, ez már érthetőbb de lenne itt 1-2 pontosítani való.
Ahogy látom ez a Firmware restorationt 2.0.0.0 elég régi kiadás, de frissebb nincs tehát ezt letöltöttem és telepítettem. Szintén letöltöttem a legújabb, RT-AC86U_384.4_2.zip Merlin FW-t ami elvileg az RT-N66U_B1 típushoz is kell. Kicsomagoltam csak olyan fájl van, hogy RT-AC86U_384.4_2_cferom_ubi.w nincs az általad említett .trx kiterjesztésű. Ez így rendben lesz?
Továbbá a Win10 x64 esetében hol / hogyan is kell az IPV4 beállításoknál a PC IP címét 192.168.1.10 -ra változtatni? Illetve azután mi legyen ezzel, marad így? Sorry, de azt sem tudom most milyen sem azt mire való mert mint említettem ez nekem ismeretlen terület.Ha vmi nem jön össze a gyári, original fw a leírt módszerrel ugyanúgy vissza megy rá?
-
Tommmysun
aktív tag
Igen, jól láttad, a másik (újabb típusszámú) fw-t kell leszedni, mivel hardveresen kb ua., de semmi extra trükk nincs a dologban, ugyanúgy AC66U-nak fogod látszani a routered és simán a gyári menüből lehet frissíteni!
"tudom, hogy félig meddig gyári.."
Vagy a gyári félig meddig Merlin
.... csak mert már több apró dolgot is Merlintől vettek át, egy-egy új fw-ben
-
Sanyo77
tag
Engem is érdekelne a tomato.
A torrent kliens nagyon nyűgös a gyári sw-vel. Ha számítógéppel kapcsolódok a pendrive-hoz akkor is, ha a 128 gb-os ssd volt rajta akkor is a félig betöltődést csinálta. Mintha egyszer nem tudná olvasni valamilyen okból kifolyólag, és többször nem is próbálná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest