Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visco
tag
Az egészben nekem az a zavaró, hogy ezzel az új fw-vel is ugyan ott tartok ahol eddig, legalábbis a torrent részével, az is, ez is kifagy több torrent esetén. Az előzőben nekem még a QoS -el problémám volt, nem tudom ez mennyire lett orvosolva. Nem próbáltam.
Ahogy olvasgattam, képben vagyok, hogy egy custom fw nem tartalmazza a szükséges torrent klienst. Így ha jól értem a következőt kellene tennem:
1. A router webes felületén frissítem a fw-t egy pl oleg féle fw-re a .trx fileon keresztül. Ezzel kapnék egy új webes GUI-t feltételezem, gyári, és talán néhány plusz beállítással, ami talán még stabilabb is.
2. Beállítom, (feltételezem van ilyen) a TELNET engedélyezését a webes felületén.
3. PUTTY-val fellépek, és kiderítem, hogyan kell linuxra feltelepíteni a linuxos verziójú utorrent-et vagy ntorrent, nem tudom mi a pontosan neve de ez a legkevesebb.
4. Ha minden sikerült, valahogy megoldom, hogy webes felületen el lehessen érni, és nyertem.
Megjegyzésként kollégám aki itt IT-s a cégnél felhívta a figyelmemet, hogy ezzel óvatosan, mert könnyen elbaltázhatok valamit az ilyen frissítéseknél, de ha vissza tudom állítani a gyári fw-t gáz esetén akkor próbálkozhatom vele, ezért is kérdeztem meg az ASUS fw rercovery mennyire jó, vagy nem.
Ha a fent említett lépések hiányosak, vagy teljesen rossz az elképzelésem, örömmel veszem ha kijavítjátok!
Köszönöm az eddigi segítségeteket, és a sok infót is!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest