-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
ArthurShelby #6559 üzenetére
Én is örülök, ha még támogatják egy darabig. Egy plusz iteráció nekünk csak jó.
-
ntomka
nagyúr
válasz
ArthurShelby #6554 üzenetére
Lesz még egy iterációja ennek a routernek?
-
ntomka
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #6548 üzenetére
Úgy felment nekem is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #6546 üzenetére
Az az érdekes, hogy az auto update megtalálja, el is kezdi telepíteni, újra is indul a router, de marad a régi firmware. 🤔
-
ntomka
nagyúr
Van valakinek tippje mitől lehet wifin (5GHz) 20-40% packet lossom? Megnéztem 2.4GHz-en most, ott is rossz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
redbiro #6238 üzenetére
Nem. Ráadásul simán mobilról. Újraindítottam a kapcsolójával ahányszor csak kellett, figyeltem folyamatosan telón, hogy csatlakozik-e. Mikor igen, gyorsan nyitottam az asus router appot és abban minden egyes körben az alábbi sorrend szerint amíg végére nem értem:
- beállítás mentés
- reset (utána kezdő lépések, de csak amíg bent nem vagyok)
- visszaállítás
- profit -
ntomka
nagyúr
Felraktam én is a 386-ot. Mondanom sem kell, összefosta magát a router. Indulás után kb. 1 percig reagált a dolgokra, utána semmi. Többszöri próbálkozásra ment beállítás mentés, majd reset, majd beállítás visszaállítás. Most megy jól. Proci használat tényleg jelentősen javult, ahogy jobban hozza a szolgáltató által nyújtott sebességet is. A memória használat nem változott.
-
ntomka
nagyúr
Jól érzem ha most működik minden jól, akkor jobba ha várok legalább egy bugfixet még a frissítéssel?
-
ntomka
nagyúr
386 vissza is lett vonva? Nekem nem hozza már fel.
-
ntomka
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #5919 üzenetére
Ez az snbforums de idegesítő ezekkel a captchakkal.
-
ntomka
nagyúr
A download master féle torrentre nem lehet pl transmission klienst, vagy valami normális nem asus féle béna appot csatlakoztatni
-
ntomka
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #5873 üzenetére
"your are right, this models, this old model, we still support it"
Awesome! Keep this way!
-
ntomka
nagyúr
Remélem jó sokáig kap támogatást, még most vettem.
Tekintve, hogy még mindig drágább, mint sok átlag router és többet is tud azoknál, illik is támogatni szerintem.
legelek: Ha nagyon nem fér el, hozzám vághatsz egyet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Totatti(Hun) #5822 üzenetére
Azt nem próbáltad, hogy csak az SSID-t rejted el arra az időre?
Egyébként logikátlan, ha csak 2.4GHz-es modul van benne, akkor semmi vizet nem kéne zavarjon egy több, mint kétszer olyan magas frekvencia neki. Inkább az lehet, hogy 2.4-en olyan csatornát használ a routered épp, amit az nem ismer fel. Ezt nézd még meg.
-
ntomka
nagyúr
Pont ezt szeretném, hogy ha jönnek szó szerint vendégek pl, akkor kapnak egy nethozzáférést, de ne lássanak a belső hálóból semmit, plusz a teljes sávszélt sem tudnák lefoglalni. Nem kell, hogy a pihole csinálja nekik a névfeloldást, csak most a router ugye azt szórja, hogy az a dns, de ha nem engedem elérni a belső hálót, akkor nincs semmi a vendégeknek.
Kipróbálom amit írtál. -
ntomka
nagyúr
Köszi az infót. Nekem sem biztos, hogy beválna, de mindenképp szerettem volna kipróbálni mielőtt véleményt alkotok róla. Akkor ez ilyen.
Egyébiránt remek kis router ez, minden másban kielégíti az igényeim. Egyedül az zavaró még, hogy vendég hálózat esetén nem tudok külön DNS szervert beállítani, mert pihole-t használok, de ha beállítom, hogy a vendég a hálózat többi részét ne érje el, akkor nincs névfeloldás. -
ntomka
nagyúr
Sziasztok! Smart connect funkciót lehet valahogy varázsolni erre a routerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest