- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Srácok, ne forgassuk már ki direkt egymás szavait, csak hogy legyen mibe belerúgni
.A gamer-billentyűzet vonal mechanikus forradalmáról beszéltem.
Én úgy emlékszem, hogy akkoriban, 2004-2007 között kuriózum volt, tényleg emlékszem, mikor többen körbeálltuk és nyomogattuk a kiállított darabot Pixel-ben).
Nekem csak jóval később lett mechanikus, már RGB-s cucc (~2018, ASUS ROG Flare, de leöntöttem...), viszont a G15-ös, világítós, kihajthatós LCD kijelzős csodára anno rögtön beruháztam, mert... kellett.
Mert csak.
De nem vált be, a polcon, majd egy akkori haveromnál landolt az is.CRT monitorból is, nem is tudom, két év alatt 2-3 különböző modellt is próbáltam (első kettőt még szülőktől kaptam), mire megtaláltam azt a 19-es Samsung SyncMaster akármit (nem emlékszem a konkrét névre, rég volt, sokan javasolták, kipróbáltam és bevált), amelyiknél kikötöttem.
.
Nem volt top, nem volt gémer, de jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.