Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
Aktív témák
- 

pityeszka őstag Itt tedd fel kérdésed. Valószínűleg választ is találsz ha kicsit visszaolvasol.  
- 

Mirus csendes tag Sziasztok! Ma vettem egy fentebb említett alaplapot. És egy számomra nagyon rejtélyes hibát generál. Azért is bátorkodtam megosztani veletek és tanács kérni mert ilyenről még nem is hallottam. A konfig többi tagja: 
 core i5 3570K
 16 GB Kingston HyperX memória
 64GB samu ssdMindent szépen összeraktam. áram fel. Zöld led ég az alaplapon, bekapcs gomb -> semmi reakció (se pittyegés, se ventik, semmi). 
 Után tesztelgetés, minden alkatrész ki, egyesével vissza, semmi. Végső ötlet BIOS reset -> erre elindul. -> átmeneti boldogság.
 Kikapcs visszakapcs, na most jön a poén: megint semmi nem reagál! Akkor megint BIOS reset. Erre megint elindul, ekkor gyorsan biosz frissítés szépen meg is csinálja. Kikapcs visszakapcs megint semmi. Erre biosreset és megint indul.Következtetés: van valamilyen beállítás a biosban ami resetre visszaáll x paraméterre, aztán első indításkor átállítódik. De ez micsoda??? Ha valaki találkozott hasonló problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Előre is köszönöm a segítségeteket! 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest