- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Itt tedd fel kérdésed. Valószínűleg választ is találsz ha kicsit visszaolvasol.
-
Mirus
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy fentebb említett alaplapot. És egy számomra nagyon rejtélyes hibát generál. Azért is bátorkodtam megosztani veletek és tanács kérni mert ilyenről még nem is hallottam.
A konfig többi tagja:
core i5 3570K
16 GB Kingston HyperX memória
64GB samu ssdMindent szépen összeraktam. áram fel. Zöld led ég az alaplapon, bekapcs gomb -> semmi reakció (se pittyegés, se ventik, semmi).
Után tesztelgetés, minden alkatrész ki, egyesével vissza, semmi. Végső ötlet BIOS reset -> erre elindul. -> átmeneti boldogság.
Kikapcs visszakapcs, na most jön a poén: megint semmi nem reagál! Akkor megint BIOS reset. Erre megint elindul, ekkor gyorsan biosz frissítés szépen meg is csinálja. Kikapcs visszakapcs megint semmi. Erre biosreset és megint indul.Következtetés: van valamilyen beállítás a biosban ami resetre visszaáll x paraméterre, aztán első indításkor átállítódik. De ez micsoda???
Ha valaki találkozott hasonló problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest