Legfrissebb anyagok
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ryan21
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagy gondom. Egy Asrock MXG300 -as alaplapom volt eddig és Dual Core Pentium D 915 (2.8 Ghz) , 2.5 gb ram és egy 9600 gt -t hajtott . Az alaplap csak 1.0 -ás PCI Express x16 -s foglalatot támogatott. Ezáltal nem volt maximumos a kártyám de ahoz képest jól mentek a játékok pölö Dirt 2. Nah és a problémám az h megvettem az Asus p5ql pro alaplapot amely már fejlettebb és tudja a 2.0 -ás pci -t is. Gondolom emiatt jobbnak kellene lennie , de ehez képest lassuabbak a játékok mint voltak és nem értem miért , raktam fel új videó drivert chipsetet is stb de ugyanaz. Jah és akkor is Windows 7 Professional 64bit -em volt meg most is. Előre is köszönöm a válaszaitokat !
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest