Új hozzászólás Aktív témák
-
the dealer
tag
válasz
the dealer #10061 üzenetére
amúgy meg mi előnye van fogyaszáson kivül a p45-nek, ha ha tuningban sokkal de sokkal jobb a p35?
-
the dealer
tag
amúgy ti az ilyen p5q pro és pro turbo lapokkban milyen max fsb-ket értetek el?
lehetséges, hogy sokkal több fsb-t lehet kicsikarni egy gigabyte ep-35-ds4-bo"l?
( 530 nállam ) -
the dealer
tag
válasz
the dealer #10054 üzenetére
tegnap este még arra jöttem rá, hogy már attól is fagy boot közben a 64bites win xp-m és a win 7-em is, hogy ha manuálisan állítom be a memoriának az órajelét az se segít ha hozzá állítom az ido"zítéseket és a feszt
másik dolog amit még észrevettem az éjszaka folyamán, hogy ha szintén minden auto-ra van állítva és például csak a déli híd ( sb ) és vmi pci/sata feszt. állítok manuálisan akkor sokkal több kell neki mint másoknál, ha jól emlékszem egyinek 1.4V másiknak pedig 1,7V különben szintén fagy kisebb fesszel bootoláskor a comó :S
lehet rossz az alaplapom?
vmi hozzáérto" segítsen vagy legalább írja be, hogy nem tudja mi lehet a baja!
-
the dealer
tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus P5Q PRO TURBO alaplapot és az vele a gondom, hogy tuningnál win bootoláskor megfagy :S pedig 500-as FSB fölött nem is póbálkoztam, elo"zo" giga ep35-ds4 lapom 530 FSB-t bármikor tudott fixen és kb 2 perc alatt jutottam el odáig, de ennél a lapnál két nap alatt sem jöttem rá mi lehet a gond. Valakinek vmi tippje van?
Másik dúrva dolog, hogy egy darab memoria modullal simán megy 520-as FSB-t is és még ki tudja mennyit. Próbáltam két féle ramot is. ( CSX cec fan kit-et és OCZ-t )
egy példa a sok közül amire nem indult:
Mem. OC Charger ENABLED
DRAM Static Read Training DISABLED
DRAM Read Training DISABLED
FSB Strap AUTO
DRAM Voltage 2.2V
NB voltage 1.36V
CPU 1.4V
FSB Term. 1.32V
CPU PLL 1.6V
CPU GTL Voltage Reference 0.67x
CPU Spread Spectrum DISABLED
PCIE Spread Spectrum DISABLED
LoadLine Calibration DISABLEDA segítséget elo"re is nagyon köszönöm!
szerk.: 8X500, az az 4GHz, E8500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest