Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
úgy néz ki van akinek szépen mennek ebben a lapban a diablo-k, de én se jutottam vele semmire a hétvége alatt, 1700mhz-en és felette bármilyen időzítéssel dobálja az errorok ezreit
viszont Rampage Extreme-ben (X48) gyönyörüen 2000 cl8 2.0v is stabil a diablo, szoval itt valami olyasmi lesz, hogy 1-1 GTR szériát se csipázhat ez a lap vagy nemtom, memória támogatása tényleg gyerekcipőben van, szerencse, hogy én találtam olyan GTS-t, amit szeret...
-
Achill3uS
nagyúr
most beszélek egy CSX-es kollégával, aki állítása szerint egy csomó kitet teszteltek és 2000 cl8 2v körül mind viszi, szóval holnap megnézem a nálam lévő kitet és ha X48-ban viszont jól megy, akkor nem feltétlen kell eladnod, max lapot cserélned, vagy legalább tudni fogod, hogy mi a gond, bár én személy szerint is jelen esetben a ramokra gyanakszom, mert van más kitem is itthon ami meg gyönyörüen megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest