Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHRIS.tal
csendes tag
Hali! Az északi híd ami a CPU-val, a RAM-mal és a PCI-E busszal van kapcsolatban. nVidiáék
SPP-nek (System Platform Processor) hívják. Tudtom szerint ez melegszik jobban. Havernak vízhűtés van a procin és h nem csap a bordákra a levegő eléggé süt.nV eléggé melegszik, vigyázni kell rá.Az MCP (Media Communication Processor). Mint neve is mutatja: PATA,SATA,USB,LAN,Hang ide jön.Nekem az lenne a nagy kérdésem h ilyen lapot vegyek vagy i955X chipsetes P5WD2-t. Nem tudom eldönteni mert a teszteredmények eléggé szórnak.
Különbséget főként a SATA-ban (több port+NCQ) és a Hyper Transpot Linkben láttam.Segítsetek jól dönteni és a helyes utat választani!
ÜdvHRIS.tal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest