Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
nekem nem gond a biosfrissites...sztem elindul vele max kisebb orajelen ismeri fel vagy valami de sztem azt engedi..ha meg nem akkor tudok szerezni nem 1333as procit.
650i meg nemtom..akkor mar inkabb a p35 (persze tudom jo meg minden de annal azer a p35 tobbet kinal joval szal akkor mar inkabb az...) -
hehehehe
tag
az 1333as procikat az nvidia is tamogatja, tehat az nem kimondottan szamit barmifele pozitivumnak.nem hiszem hogy barmi kulonbseg lenne hogy nativan vagy bios-frissites utan megy csak benne a proci...naja az ar az telleg a P35 mellett van. 680i-ben az esata hianya zavar a legjobban, meg persze a melegedes.volt szerencsem egy lanpartin osszehasonlitani egy evga-s referencia 680i-s lapot egy gigabyte p35-ds3al es erezhetovolt a kulonbseg.pedig az evga-n aktiv hutes volt...tolta is a meleg levegot az alatta levo grafkartyara...pont a GPU-ra fujta felulrol a levegot...
-
hehehehe
tag
p5n32-e sli. sajnos megvarni az uj chipsetet mar nem fogom mert mar lassan egy eve varok, most eroteljesen gondolkodom hogy P35 vagy 680i...igazabol sli nemhiszem hogy lesz csak teccett nehany dolog ezen az alaplapon, viszont hianyolom az esatat...
azt hiszem megfogadom a tanacsod es inkabb a P35 kornyeken nezek szet -
hehehehe
tag
hali
egy p5n32-es lap vasarlasat tervezem, es erdekelne par dolog:
egyik hogy geil value ramok (1000mhzesek) mennek e benne, sajnos a QVL-nel nem talaltam egy darab geilt sem
a masik pedig hogy mennyire gazos a melegedese?olvastam az uccso par oldalt es lattam sokan aktiv hutest akarnak tenni az eszaki hidra...ennyire rossz lenne a helyzet?
elore is koszi a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest