- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- E-book olvasók
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
FRIZ 22 #8930 üzenetére
Más gépeken is ezt az 50 centis kábelt használom gond nélkül, ennél rövidebb nincs hozzá.
Csatlakozás után a win7 kiirja, hogy nagyobb sebességet is elérhetnék ha gyorsabb usb portra csatlakoztatnám a készüléket, és felsorolja milyen portok vannak.
de akárhová dugom, nem gyorsabb!
Talán egy BIOS frissítéssel lehetne próbálkozni, de az a gondom, hogy az usb-t egyáltalán nem látja a bios pedig FAT32-re van formázva, be sem tud bootolni USB-ről, nincs is ilyen opció, pedig a RUFUS már 4-5 alkalommal végigformázta szegény pendrive-ot, akár hogy próbáltam, nem ment. Ja és floppy nincs a gépben.
Marad a Win alóli bios frissítés, vagy nem tudom még mit lehetne tenni
Ezen kivül más baj nincs vele. -
tpeter77
addikt
Kicsit keresgéltem, és látom az ALT+F2 kombinációval lehetne frissíteni BIOS-t, megpróbálkozok vele hétfőn.
Melyik BIOS verzió ami stabilan, jól működik? Láttam a 2104 a legutolsó, de többen is panaszkodtak rá, miért?
Az ismerős nem tuningol, inkább netezni szokott rajta, nem játszani.
kösz a választ. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
ismerős gépét újratelepíteném, de nagyon lassan lehet lementeni usb-n keresztül róla az adatokat.
A külső vinyót és pendrive-ot csatlakoztatva kiírja, hogy ez a port gyorsabb működésre is képes lenne, stb.BIOS-ban HiSpeed-re van állítva az USB port (FullSpeednél irja a 12Mbitet, sajnos pont ezt a maximális sebességet hozza a fájlmásolás közben a gép).
HDD-t kivettem a gépből, és a saját gépembe raktam, ott megcsináltam az adatmentést, aztán a vinyót beszereltem a cimbi gépébe, ez egy sima Asus P5B alaplap, Win7@64 bit op.rendszert telepítettem fel rá.
vásárolt tegnap egy új VGA kártyát, ennek a gyári drivere fent van, szépen fut minden, windows élmény 5.4 pontos.
E5400 CPU van benne és 6GB RAM / 800MHz/Hogy lehetne az USB portokat gyorsabb sebességre bírni? Minden portot leteszteltem, még az alaplapról az előlapra kivezetettet is, de az 1MB/s értéket nem tudom túlszárnyalni.
Az USB 2.0-s külső HDD-t már fel sem ismeri, mindig formázni akarja a meghajtót.
4 és 8GB pendrive-ot szépen kezeli, de az adatmásolás sebessége halálosan lassú.Van hozzá netán friss USB driver? Vagy mi lehet a gond?
esetleg BIOS update megoldaná a dolgot? Ez megy működő windows alól? mert floppy nincs a gépben és kétséges a pendrive-ról való normális működés.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest