Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Steam Deck
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Louis Gara
tag
Erről csak annyit, hogy még nincs egy hónapos a gépem, de ma került fel rá a harmadik windows, csak ez oldotta meg a problémát, bár nekem nem fagyott, csak egyszerüen 15 percig kapcsolt ki.
Most a mellékelt fain kis norton cuccot installálásnál kihagytam, és máris fut minden simán, bejön az ami be kell jöjjön, nem lassu, stb. A NIS nagyon megfogja a gépet, ti használjátok, én mellőzöm szerintem, jópár install nem indult el, pedig engedélyezve volt a nortonba, mégis amikor letiltottam a tűzfalat egyből futott...hát köszi szépen én ebből nem kérek, elvileg a routerben is van tüzval vagymi, csak megvéd, vagy nézek valami másikat.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged