- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem egy W3N notim van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Amikor vettem, akkor a Sonomás változatról még csak hírek voltak, ill. a platformtesztek alapján inkább a jól bevált Centrinos rendszer mellett döntöttem.
A választásnál az elsődleges szempont az volt, hogy viszonylag kicsi és könnyű legyen a notebook, de teljesítménye viszont legyen izmos. Mindenképpen olyat szerettem volna, amiben van mR9700. Ez a notebook nekem tökéletes választásnak bizonyult, az asztali gépemnél 1.5-2x jobb számítási teljesítmény, 3000 feletti pont 3DMark03-ban és mindemellé csak 2.2 kiló.
Én elsősorban munkára használom (CAD, Photoshop, kódolás), de néha-néha egy kis COD is futkározik rajta - tökéletesen. A 16:9-es ColorShine kijelző nekem nagyon tetszik, munkára, filmnézésre egyaránt ideális.
Ha további tapasztalatokra ill. információkra vagy kiváncsi, akkor egy korábbi hozzászólásomat ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest