- Milyen TV-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- OLED TV topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Mondjuk ezt aláírom: friss, tiszta telepítés az igazi a Windows esetében!
-
xtend
senior tag
válasz Whiteshark13 #33238 üzenetére
Ezeket lehet erről a hibáról olvasni a neten:
Ha harmadik féltől származó víruskereső van telepítve a számítógépére, az akadályozhatja a Windows 11 frissítési folyamatát. Ha a helyzet fennáll, tiltsa le vagy távolítsa el a harmadik féltől származó víruskereső csomagot.
Ha kevés a lemezterülete, és nincs elég tárhelye a Windows frissítéséhez, az a 0xc1900101 hibakódot eredményezheti.
Az elavult illesztőprogramok egy másik oka lehet ennek a hibának.
Ez a hibakód az elavult BIOS miatt váltható ki. Amint azt mindannyian tudjuk, az új Windows 11 operációs rendszernek meg kell felelnie néhány telepítési előfeltételnek. Tehát a probléma megoldásához frissítenie kell a BIOS-t a legújabbra.
A hiba egyéb okai lehetnek szoftverütközések vagy a számítógéphez csatlakoztatott extra hardver. -
xtend
senior tag
válasz st3v3np3t3r #33215 üzenetére
Ja, semmi gond Csak hirtelen nem értettem, azt hittem rossz a linkem. De inkább legyen 2x linkelve, mint egyszer sem!
-
xtend
senior tag
válasz st3v3np3t3r #33213 üzenetére
ugyan ez a link van nekem is a hsz-ben......
-
xtend
senior tag
válasz DonDragonka #33208 üzenetére
Igen, az a legbiztosabb.
De van pl egy jó kis segédlet: crucial advisor tool. Ott kiválasztod az adott gép típusát és kiírja hogy lehet v sem upgrade-elni. Pl: [link][ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz szita.erno #33144 üzenetére
Lehet hogy már nem aktuális de láttam hogy vki írta, hogy memória nem bővíthető. Ez nem igaz. 8gb-ig bővíthető (ajánlott ram Crucial 8GB DDR3L-1600 SODIMM CT102464BF160B). És pl egy 500gb-os ssd (de akár 2TB is mehet bele, pénztárca függő). Ami a lényeg hogy 2.5" 7mm SATA legyen. Én pl a Crucial CT480BX500SSD1 480gb-s ssd-t raktam bele. Azt nem tudom hogy a wifi kártyád ac-s vagy csak n-es de az is bővíthető, ha fontos neked. Nekem ég és föld lett a különbség ennyi kis upgrade után is. Nekem X540LA van (a tiéd "tesója") onnan tudom ezeket. Igaz gamer laptop nem lesz belőle de pár másodperc alatt a Windows-ba vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz Pyttawrx #33203 üzenetére
Mindegy már megoldottam azt is. Nem akartam én kiszedni csak ennek a régi laptopnak alapjáraton csak 2.4Ghz wifije wan és csak egy antenna csatija. De most már beleraktam egy Intel ac-s wlan kártyát és a nem használt kábelmodemből kiszedtem az antenna kábelt és szépen elvezettem a másik mellett csak ez nem megy fel a képernyő tetejére, de így is fullon van a jel és működik BT is és már nem csak 30-40 mbit/s van
Köszönöm neked a segítséget! -
xtend
senior tag
válasz Pyttawrx #33201 üzenetére
És ott a pont! Kanapé alatt volt a csavar b@sszus. Köszi szépen! 1. kérdésre esetleg? Mert látom hogy a wlan antenna kábele a képernyőn megy fel. Kell nekem olyan hosszú? Mert egy régebbi laptopbol ki tudom szedni de nem akarom ezt az Asus-t annyira buherálni hogy a képernyőt is megbontsam.
-
xtend
senior tag
Helló mindenkinek!
Van egy öreg X540LA-xx02t amit tegnap felújítottam, került bele 8gb mem a 4 helyett + 2 ssd.
De lenne két kérdésem amire nem találtam eddig választ, hátha itt tudja valaki.
1. az akksi nem a legjobb volt eddig sem benne, de múködött AC kábel nélkül a régi konfiggal csak hamar lemerült. De a felújítás után csak tápkábellel kapcsol be, anélkül nem és mindig 46%-ot mutat. Nem vágom miért (mondjuk az új akksi már úton van). Erre valaki?
2. ugy a wlan kártya csak n-es. néztem a neten hogy az intel 7260hmw jó bele, de ugye ebbe a laptopba csak egy antenna kábel van, ahhoz meg 2 kellene (dual band miatt ugye). Azt tudom hogy létezik a piacon Realtek 8821CE ami dual band és direkt csak 1 antennás kivitel de ha jól láttam ez nem kompatibilis ezzel a laptoppal. Szóval valaki tud valami jó megoldást?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest