- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Ahogy nézem az Asus notikat, webcam+egér+táska csak Ati videóvezérlővel kiadott tipusoknál van. Találtatok már intel chipsettel felvértezett modellt? Gondolom az Ati jobban melegedne (?), én pedig nem játszok igy felesleges gondolom.
-
Proci85
senior tag
Ismét a celeronos urakhoz fordulnék: Mennyire melegszik? Nagyon filózom, hogy esetleg a celeron M540 v. inkább 550-es kódnevű procival szerelt gép is elég lenne, HA számottevően kevésbé melegszik, mint a core duo-k. Linux lesz rajta, netezés, zene, film, fotó retus, programozás. Fontos, hogy ritkán menjen a venti és halk legyen, de azért nagyon lightos gépet sem akarok venni. Ahogy halad a számtech fejlődés, végén már egy firefoxnak, oprendszernek alapjáraton izmosabb gépkövetelménye lesz, mondván "úgyis olcsó a vas, mindenkinek erős van".
-
Proci85
senior tag
Az Asus M2400e tipusu laptopomban is sis chipsetek voltak. Igaz 5 éves laptopról van szó, te ha huzamos ideig ment 3-4MByte/s -sel a letöltés, a vinyó iil a rendszer meg-megállt. Ha 10megával irtam rá adatot pár perc alatt "megfagyott" majd a DMA-t kikapcsolva folytatta az irást (még lassabban ment és mégjobban fogta a gépet). Olvasással nem volt gond. Lehetett vele élni, nyugisabban kellett tölteni, de csak gáz volt igy. Vidikari sis650/740 chipset volt, nuku 3D támogatás.
A meg-megállást azzal magyarázta egy szaklap, hogy a túl sok IRQ-t kell lekezelni a procinak, mert 1-1 hw ugyanazon az IRQ-ra volt rakva. Én sis chipsetes cuccot sosem veszek már. -
Proci85
senior tag
Érdeklődni szeretnék Intel Celeron-M asus laptop tulajoktól, hogy milyen a teljesitménye?
Előző laptopom Asus M2400E (Intel Pentium 4-M 2GHz) volt, tehát még nem a centrinos.
Ehhez viszonyitva ezek az előszeretettel használt cerkás laptopok is gondolom fejlődtek valamit. Hova sorolható a sebességük?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest