- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zirigy
tag
Sziasztok.
A múlt héten vettem egy ASUS X550VC notebookot. Eddig megfelelően működik, csak lenne egy problémám, amivel kapcsolatban nem tudom hol kell informálódnom, ezért is írok ide.
Van a szobámban egy régi 72-es CRT kocka TV. Na most az előző notebookomon (FujiSiemens) volt S-Video kimenetel, így rá tudtam kötni a gépet a TV-re filmezéskor. Mégis nagyobb a kép mint a 15-ös kijelzőn
Na most, az új gépen csak HDMI meg VGA kimenetel van a képre. Van rá mód, hogy a képet megjelenítsem a TV-n? Létezik erre valami HDMI to AV átalakító? Vagy esetleg All in One Androidos mini PC-n gondolkozzak? Ezeken van A/V kimenetel, csak hát 100 Euró. Viszont ősz környékén valószinűleg lesz véve egy Smart TV, szóval a régi TV-t nem szivesen ruháznám fel smart funkciókkal.Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata??
-
zirigy
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek szeretném megvenni ezt a notebookot.
A gép OP nélkül lenne, és Win7-et akarok neki majd rádobni.
Ott akadtam el, hogy az oldalon a notebookhoz csak WIN8-as driverok vannak. Drivert még tudnék is szerezni az intel meg az nvidia-ról, de az Utilities-hez, konkrétabban a Power4Gear-hez, ATKACPI driver and hotkey-related utilities-hez nem, hacsak nem fogadja el a Win7-esen.
Azt tudom, hogy a régi Vistás vezérlők, programok simán mentek a WIN7-esen.
Na most a WIN8-as esetében is ez van? Fel tudnák rakni minden Win8-as vezérlőt, programot WIN7-es OP-re??
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 2 32GB, 1 TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400) multitouch, RTX 4090
- Felújított ! Lenovo Thinkpad X1 Carbon Érintős Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G4 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 24GB/256GB FHD+ IPS
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Lenovo Legion Gamer Laptop : I5-10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 TI / 512GB M.2 SSD / 1TB HDD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest