- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- Plazma TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem...
aktív tag
válasz
sksporky #3539 üzenetére
Én fogtam, de amennyire meg tudtam állapítani nem fém. Max a billentyűzet feletti kis rész
Szerintem is jobb vásár az X51R (nekem az AP-109-es van és raktam bele +1 giga ramot). De mindenki maga dönti el melyik jobb neki. Én nem bántam meg. Persze, vannak sokkal jobb gépek de nekem ennyire futotta a büdzséből
-
Kovács84
aktív tag
válasz
sksporky #3533 üzenetére
A viedókártyák, összehasonlítására, mindkettő class6, de nézd meg a két chip adatait.
Ja visszatérve, hogy mi van az Global Asus honlapon, az Asus nem egy esetben országonként más összeszereléssel szállít gépeket. Érdekes továbbá megnézni azt is, hogy mostanában az AMD Turion X2-nek szokták eladni a Athlonokat. Ott is a processzor számozását kell figyelni (jó példa erre az Usanotebook, meg a Depó is kavarja a dolgokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest