- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- HDMI topic
- Projektor topic
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz csabesz123 #11189 üzenetére
Én is az Ati-tól töltöm minden hónapban az újdrivereket. nem annyira számottevő de egyes dolgokba észrevehető szerncsére h újabb
k52jr emen simán fut a mafia 2 uh most azzal tolom bárkinek kétségei vannak a játszhatósággal nincs semmi gond -
legenda
válasz csabesz123 #11203 üzenetére
win 7 alatt már alapban mûködik a c'n'q mód, nem kell külön telepíteni az illesztôt! az energiagazdálkodási sémák közül ha nem a csúcsteljesítményût használod, akkor amennyiben nincs szükség nagyobb teljesítményre, úgy visszaveszi a rendszer a proci órajelét!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz csabesz123 #11197 üzenetére
oprendszer? a c'n'q a proci energiagazdálkodásáért felel, ha nincs igénybevétel, akkor leveszi az órajelet, így kevesebb fogyasztás, jobb akkumulátoros üzemidő, nincs akkora melegedés...stb! xp alá kell, vista és win 7 alapban tartalmazza!
a dco csak specifikus játékok/alkalmazások esetén szükséges![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rlaci
csendes tag
válasz csabesz123 #11189 üzenetére
Én XJ52-ben lévő 5470-es kártyához az ATI-tól letöltött legfrissebb Catalyst-ot tettem fel. Jól működik vele.
-
steelsec
aktív tag
válasz csabesz123 #10972 üzenetére
Gta 4 em nincs nem játszottam vele. De itt leírnak pár játékot de szerintem nem mind helyes: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html de még folymatban a tesztelgetés meg ugye itt nincs kiírva hogy ezt mekkora felbontáson érték el. de cod 4 et játszok (sajnos teljes felbontásban 60 fps körül mozog neten) de 1024x768 ban 100-120 fps megvan az meg nem érdekel olyankor hogy a képernyő széle csak fekete.
Igazából nem egy gamer gép de ennyiért ne is várjuk ezt szerintem nekem azt hozza amit vártam. a billentyűzet megszokható és nagyon kényelmes számomra de még a hűtőpadom várat magára... igaz a proci ebben a nagy melegben sem ment 77 fok folé. Viszont a numerikus paddal nem vagyok megelégedve kicsit lebegős.
A touch pad tőkéletesen használható bár én a4 tech X7 es egeret használok a 2000 pdi miatt.
A hangja elég jó az srs hangrendszer miatt.
-
zoo8800
veterán
válasz csabesz123 #10618 üzenetére
Egész jó választás. Ez már az újabb fajta Athlon, kevésbé melegszik, és gyorsabb. A VGA pedig ha jól tudom egy átszámozott 4570-es, alacsony graf. beállítások mellett elég sok játék elfut majd rajta.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz csabesz123 #10608 üzenetére
A K50 egy jó széria.
mondj egy konkrét típust.rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz csabesz123 #10563 üzenetére
Egész jó a K50 széria, de hogy milyen teljesítményt nyújt játékok alatt, az ugye típusfüggő Amelyikben ATi 4570-es VGA van, az elég jó.
rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3584 7.Gen. i3, 4Gb ddr4, 128Gb ssd, 15,6" FullHD, 1. tulaj, doboz
- Acer Aspire e1 522 laptop
- ASUS vivobook 2 hónaposan i5/16gb/512ssd/win11-el eladó/csere/beszámítás
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
- Eladó Razer Blade Base (early 2021) RZ09-0369
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest