- Socket AM5
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Látni egy minimális eltérést valóban, de ez annyira minimális, hogy szerintem kár beadni. Maga a tökéletes kijelző többet ér (szvsz), mint a minimális eltérés nagyítóval.
Asszem értem a problémát, jobbra egy picit mintha el lenne forgatva. De ez szerintem annyira elenyészően minimális talán 1% dőlés sincs. Minden esetre lefotóztam az enyémet is hátha segít. Mindjárt csatolom mobilról. Én nem adnám be még
Igazából egy tökéletesen funkcionáló, masszív erős géped van. Jön megy megáll.
Szerintem minimális elenyészően kicsi a jelenség, de megértem ha zavar, de ez szvsz nem hiba
-
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Ja és amúgy a gyári rendszerrel amikor még elérhető volt a profil állítás a DTS ben, semmi változás nem volt. Ellőtte egy másik TUF gépnél a DASH nél akkora változás volt a DTS bekapcsolására, hogy ledobtam a hajam. Ez itt semmi. Kétszer újrarakva, legfrissebb BIOS, Myasus sem talál frissítést, illetve egy videókártya frissítés lenne, amit az intel is megtalál az Intel ARC, akármi. De nem települ fel semmi pénzért, csak hibával kiszáll és kész.
Továbbá ahogy csúszik le a képernyő panel alul középen kezd sárgásodni egy foltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- 27% számlával! Lenovo L13 Yoga! Intel i5-10310U / 16GB DDR4 / 240GB Notebook!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő