Hirdetés
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian1111
tag
Skacok, köszi a segítséget.
A fogy. védelmi cuccot persze megemlítem nekik, ha nem lépnek időben (jövő hét utáni héten). A 15 nap persze letelt (tegnap volt 2 hete)Amúgy átvételi elismervényt kaptam, amikor westendben leadtam. Amúgy meg amit furcsállottam: régebben már említettem, hogy videokártya hibás a gépben. Tehát 128 MB helyett csak 64-et használ valamiért. A többiekkel már itt kiveséztük (special thanks: boss), hogy mi a szitu, de senki sem jött jár, hogy hogyan lehetne visszaállítani. Se BIOS, se driver, se újrainstall. (amúgy áramszünet után történt mindez)
A gond viszont az, hogy amikor átvették, ugye megkérdezték, mi a gond. Elmondtam értelmesen, tisztán. A srác meg csak ennyit írt az átvételi elismervényre: "A gép áramszünet után feltűnően lassabb lett"
Ebben persze benne van tág értelemben a gond, de az nem, hogy pontosan a videomemó (osztott) a ludas (vagy netá alaplap).
Szal' már csak emiatt is aggódok, hogy visszadobják azzal az érveléssel, hogy "nincsé' ennek semmi baja, mit akarok má'". Na majd lesz valahogy.Ti éltetek már át ilyesmit?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Oakley topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx