- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
KION3524
üzenetére
kipróbáltam, nem jött helyre
de amúgy már pár hónapja van ez, akkor új laptopot vettünk, de gondoltam hátha meg lehet olcsón vagy gyorsan csinálni, akkor még valamire lehet használni 
azt vettem észre, hogy az egyik pánt, ahol a kijelző fordul el a kihajtáskor, az meg van repedve.. ha ott valami kábeles összeköttetés vagy forrasztás megsérült, akkor az a kijelző hibáját okozná... ha feltételezzük, hogy ez a hiba, akkor lehet olyan, hogy érzékeli és be sem kapcsol? vagy akkor is be kéne kapcsolnia, csak max nem lenne kép?

valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de amúgy már pár hónapja van ez, akkor új laptopot vettünk, de gondoltam hátha meg lehet olcsón vagy gyorsan csinálni, akkor még valamire lehet használni 
Pyttawrx