- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
intensa_man #25385 üzenetére
Köszi. Igen erről van szó "teljes áramtalanítás erőszakkal". A kikapcsolás Windowsból történik. Kérlek szépen, mi az eljárás "bios default" esetében. Amúgy érdekes, hogy a BIOSt hoztad szóba, mert van még egy ezt megelőző problémám is amit másutt taglaltam és még nem vagyok biztos a dolgomban, hogy mit tehetek az ellen is. Lightroomban dolgozva egy telefonfotó vagy akár kamerával készült fotó manipulálása következtében is újraindul a gép, majd Physical Memory Dump és végül hibát keres az op. rendszer és miután az is kifut, többet nem mutat semmit és minden visszaáll a régi működésbe. Biztos nincs köze annak hogy milyen fotóval babráltam, de próbáltam, minél jobban "szemléltetni", mely esetekben merül fel a probléma.
Máshol azt javasolták jót tesz a BSODnak a BIOS update. Remélem jól értettem. Igaz? A BSOD befolyásolhatja az előző probléma megjelenését, amiről neked írtam?Hogy tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest