Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
PAtr0n
üzenetére
1. gyorsabb minden tekintetben, DirectX11.1 stb...
ugye az már eleve egy válasz hogy egy halott win7 alá(lassan már fél éve) már nem jön semmi támogatás kivéve a biztonsági toldozgatás foldozgatás ..
2. mint előbbi válaszomban win7 asztalt telepítesz a win8 ra és tessék nincs csempe.
3. alapból beépített tömörítő program, virtuális DVD kezelő, ingyen felhőtárolás, (közeljövőben az corei prociba integrált kártyát lehet majd használni a dedikálttal együtt, remélhetőleg nyomást gyakorol az intel/nvidiára a Mantle API ) stb..
persze ha neked csak office, e-mail, explorer, zene-film szintjén kell a gép akkor akár XP-vel is nyomulhatsz -
válasz
PAtr0n
üzenetére
Engem is a hideg ráz a METRO-tól, de minap úgy használtam a gépem mint az egyszeri júzer; skype, chrome, meg levelezés. És meg kell, hogy kövessem magam; mivel ezek az ikonok eleve a sohasem használt kezdőképernyőn voltak, így gondoltam egyet beindítottam a metro-t és úgy használtam. Tök jó gyors és kényelmes volt; amikor történt valami Skype alatt, akkor belökte a kicsi nézőképet: ha fölé vittem az egeret, akkor átfordult skype-ba, majd mikor már nem kellett, akkor vissza a böngészőbe, ha jött új levél akkor ugyanez. És be kell, hogy valljam tetszett...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx