- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannynet
tag
Pár hozzászólással fentebb kérdezte valaki, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a RAM-okkal.
Az előző gépemben szépen muzsikáló két darab 512 MB-os Samsung DDR2 667 MHz-es modul közül az egyik azonnal hibázni kezdett, ahogy az Asus Q049-es notimba raktam.
Csak arra tudok gondolni, hogy nem bírta az alaplap által diktált 1T command rate-et.
Garanciális csereként egy Hynix RAM-ot kaptam, sajnos ez nem ment dual üzemmódban a megmaradt Samsunggal. Különösebben nem foglalkoztatott a dolog, azonban ma este egy 3D alkalmazás futtatása közben kellemes kék színben pompázó képernyőkímélő jelent meg a hordozhtató számítógépem kijelzőjén. : )))
A hibaüzenet a következő volt: hardware_check_exception (ha jól emlékszem).
Rövid guglizást követően kiderült, hogy vagy az alaplap, vagy a processzor, vagy a RAM-ok hibás működése okozhatja ezt a jelenséget. Miután a Hynix memória modult eltávolítottam, nem szembesültem újabb hibaüzenettel.
Tanulság: célszerű párban venni a RAM-okat, illetve bővítéskor ugyanolyan márkát választani, mint amilyen a laptopban van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest