- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Én a következő sorrendet használom:
Infupdate - ATK drv - ATK Hotkey - VGA - UAA - hang - modem - kártyaolvasó - Lan - Wlan driver (a konzolnak van előnye és hátránya is, azt első körben kihagyom) - TPM, kamera, pachek, egyebek...Az Inf szerintem a legfontosabb, hisz erre épül a rendszer. Az ATK Hotkey a felső menüsor müködését, illetve a FN gomb szerepét jelzik. A VGA-t rakom fel korábban, mert maximáliss felbontás mellett legalább mindent látok. Utánna UAA. A futása közben bedobja, hogy új hardvert talált, de nem érdekes, még a mégsét sem nyomom meg. Az audio, majd a modem setupja után eltűnik. A TPM-et azért érdemes felrakni, mert forróbillentyűvel, vagy gombbal/kapcsolóval kiiktatható a tapipad. Nem lóg bele a ruhád ujja, és nem pozícionál félre a hozzászólások írása közben.
A Wlan érdekes eset. Találkoztam olyannal, hogy a windowsos wlan kezelés jobban működött, és olyannal is, hogy a konzolos ment csak. Az átlag felhasználónak könnyebben adok segítséget, ha csak a driver van fent. A wines hálózatkezelést jobban ismeri minden szervíz.Ez mondjuk az én szokásom. De minden "szakember" más és más jelleggel telepít. Erre nincs könyv, előírás, semmi. Biztos van, aki más sorrendet alkalmaz. Nekem ez vált be.
Ja, és egyszer sem csinálok újraindítást. Csak a legvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx