- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

angrydog csendes tag válasz  blue_23

üzenetére blue_23

üzenetéreKözvetlenül nem mutatja egy program sem a 4800H hőmérsékletét. Mindegyik program a belé integrált VGA hőmérsékletét jelzi ki, ami lényegében ugyanaz, mert ez ugye egy APU. 
 Nem végeztem stressztesztet, de futtattam olyan alkalmazást, amely egy órán keresztül szinte folyamatos 100% CPU terheléssel járt és az elviselhető 80 fok körül maradt a hőmérséklet.
 Játékok alatt turbo módban is 80 fok alatt maradt a 2060-as és a CPU hőmérséklete (a CPU-t ahogy említettem, VGA1-ként jelzi ki az Afterburner, a VGA2 a 2060-as).
 Halk módban engedi 90 fokra kúszni a CPU hőmérsékletet, de a 2060-as így sem melegszik 85 fölé (87 fok a throttling határ az Nvidia Inspector szerint). Afterburnerben látható, hogy szépen tartja az órajeleket és inkább akkor veszi vissza, ha aktuálisan kevesebb számításra van szükség.
 Még megpróbálkozok alulfeszeléssel és talán még lentebb lehet vinni a hőmérsékleteket.
 Rosszabb eredményeket vártam néhány youtube teszt alapján, de vannak tesztek, ahol az enyémhez hasonlóan elfogadható hőmérsékleteket mértek. Lehet, hogy példánytól is függ.
 Csak néhány játékot próbáltam ki: GTA V, Far Cry 5, DOOM Eternal, Prey, maximum beállításokkal. Az RTX 2060-as VGA hozza a megfelelő FPS értékeket (desktop 1070-es szint) full HD felbontásban (én 2560x1080-as monitoron használom most, ezért ezen alacsonyabb értékek vannak, de még így is minden megfelelő).
 A 4800H CPU olyan erős, amit a fellelhető tesztek mutatnak, ezt általános használat során érzékelem, desktoposan fürge.
 A HID-ekről még nem írtam. A billentyűzet egészen jó, a touchpad is, dedikált egérgombokkal.
 Az akkuidőt még nem volt alkalmam tesztelni, de állítólag egy átlag laptop dupláját teljesíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx