- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
-
éN79
addikt
-
<cafat>
senior tag
nem használok vistát mert rühellem + amúgy sincs hozzá elég ramom
de ha normálisan fut ugyanannyi msn ablak + IE 7 és töltök akkor kb 10% a terheltség és csak az 1ik magon, csak akkor ment fel olyan magasra mikor lefagyott mind 3 msn ablak 1x-re, és ment a feledat kezelő
[Szerkesztve] -
Pero
senior tag
nekem tök ugyanaz az alaplapom, ill procim van, ha jól tom nekem a 0903 as BIOS van fent, proci fesz meg auto-n hagytam. mellékelek 2 képet, a rendszer stabil az esetleges különbség a cool'n'quiet miatt van, 1 kép alapjárat, második amikor fullon everest rendszerstabilítás ment a háttérben.
[link]
[link]
amúgy ment még 2600 on ill 2700 is a proci csak ott már a mem nem volt elég és amiatt nem volt stabil, szintén auto feszen.
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Az én lapom 0,05-el ad többet, a tidet sajna ki kell tapasztalni.
Nézd meg az AMD honlapján mennyi feszt írnak rá, alapban annyit, szerintem nézd meg mennyit megy alapfeszen és használd azon (nem melegszik annyira mint + fesszel),
Orthossal megnézheted a stabilitást.
Az X2 topikban kérdezd meg mennyi az adható max amin tartósan lehet használni léggel hosszabb távon. (szerintem 1,45 körül van)
Sok sikert! -
szacsee
nagyúr
Az Asus lapok M2N széria felfelé csal fesz ügyben, ha beállítasz neki valamilyen értéketm sav, exit, újra belépsz a bios-ba és a HW monitornál meg tudod sasolni a valós értéket.
Tuningolni érdemes manual+QNQ disabled.
CPU illesztőt (x2 driver) és a dual core optimizert feltetted (xp-nél)? -
szacsee
nagyúr
Szerintem próbáld meg a 0307-et, az elöbbi linkben ha nézed a Stepinget (F2) és a modelszámot ( X2 3800+), akkor láthatod, hogy jó hozzá.
A 0903 ráadásul beta bios, nem final.
Egy próbát megér szerintem.
Ha megvan memtest, orthost futtass mindnképp, a stabilitás tisztázása végett.
A konfigod töltsd ki sokat segít a segíteni akaróknak.
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
-
éN79
addikt
Ha van kedved, akkor kipróbálhatod az RMClockot, amivel nálam tartósan le lehetett vinni a tényleges feszt egy brisbane-nel 2625-ön 1.2V-ra, úgy hogy a lap biosában a feszt auton hagytam, az rmclockban meg 1.7xx környékén állítottam be a max. szorzónál a max. feszt, így cpu-z szerint 1.2 körül megállt a fesz és a melegedés is sokkal barátságosabb lett.
Csakhogy egy idő után voltak furcsa fagyások, amik részben gondolom ehhez a szabályozáshoz is kapcsolódtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Laptop ramok 2x4Gb DDR4 2133/2400/2666Mhz 2x16Gb 3200Mhz és 2x32GB 2666Mhz párban!
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest