- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rico6
csendes tag
sziasztok!
újra itt...nem volt valakinek olyan gondja a lappal, hogy kiesett a hang? ...legtobbszor csak újraindítás után jon helyre...
audiodriver a legfrissebb, bios szintén -
némo82
csendes tag
29 fokot mért az aida a chipsetre. Kipróbáltad a dual-visiont? Kiváncsi lennék az eredményre.én most akarok venni bele egy hd 7770-et.( a fogyasztás végett) azt is jó lenne lemérni h mennyit fogyaszt, már csak idő kéne hozzá
Óvakodj a csavarhúzóval járkáló programozóktól!
-
emptee
csendes tag
Szia némo82!
Köszi az infókat. Azóta meg is vettem az alaplapot, és abszolút jók a tapasztalataim vele.
Nekem 30-31 fok körül van az A6-3500, de 45-49-re is felmegy nagyon megdolgoztatva. Hozzáteszem, hogy gyári hűtővel használom.
A chipset 26 fok környékén van úgy, hogy beállítottam neki egy 9 cm-es ventit, biztos ami biztos. :]
Neked milyen meleg a chipset?
-
némo82
csendes tag
Nekem ez az összeállításom van: F1A75-M LE
A6-3650
8gb(2*4)gb corsair vengeance 1866
apu hűtő cooler master tx3
az apu 28 fokon megy alapon 34 volt a max játék alatt (lol.,warlock-moa)Óvakodj a csavarhúzóval járkáló programozóktól!
-
némo82
csendes tag
Sziasztok. A dual-vision ezekkel a kártyákkal működik(márka független elvileg) HD6450,HD6570,HD6670.
[link] ezt érdemes átnézni.Óvakodj a csavarhúzóval járkáló programozóktól!
-
emptee
csendes tag
Szia rico6!
Az első kérdésedre reagálva: igen, azzal a CPU-ba (APU-ba) épített videovezérlőt használja. Nekem egy A6-3500-am van, abban pedig egy Radeon HD 6530D, elég jó teljesítményű, bőven elég.
A Dual Graphics-ra nem tudok választ, mert nem érint. De biztosan találsz a gyártó oldalán egy felsorolást, ha rákeresel.
Viszont érdekelne minden tapasztalatod az alaplappal kapcsolatban! Amióta megvan, milyennek találod? Milyen APU-d van benne? Mennyire gyors a SATA kezelése, mennyire megbízható a rendszer? Megköszönném, ha írnál konkrét hőmérséklet értékeket is (proci, alaplap). A chipset külön érdekelne, mert úgy tűnik, hogy a Hudson eléggé melegszik.
-
rico6
csendes tag
sziasztok!
most vettem ezt a lapot [link] , amit nem értek:
"AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus vezérlő a Llano APU-ba építve " -ezzel csak a cpu-ba épített grafikát használja ki?"AMD® Dual Graphics technológia támogatása" -milyen kártyával mukodne?
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget