Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlueHors

csendes tag

válasz nussa5 #6 üzenetére

Oks,akkor az lesz köszi :D
    Nem tudom, az egyik gép mikor szerelőnél volt elv portalanítva lett meg minden, azóta nem is fordult elő hogy elromlott(eddig) De akkor majd erre odafigyelek :D
    Amúgy ezeken kívül,melyik az a laptop márka, amelyiket érdemes megvenni szerinted?

• BlueHors

csendes tag

válasz nussa5 #4 üzenetére

Igazából nem tudom melyik széria,az egyik egy gamer-gép,és van hogy 90 °C-ig felmelegszik(játék közben persze), a másik pedig egy kb. 3 éves gép,ez viszont 1-1,5 óra használat után. Nem tudom,megvegyem e az Asust, most is ilyenem van,csak az asztali,már lassan 7 éve bírja,csak kicsit elavult :/ :)
    Annyira nem értek a gépekhez,csak mondták hogy i5-öst vagy i7-est nézzek mert az i3 lassan kifutó széria,de ha van rá keret akkor inkább i7-est. Köszi a linket,ezt én is nézegettem már:)

• BlueHors

csendes tag

válasz nussa5 #2 üzenetére

Köszi!:) Én is a fele hajlok,csak több ismerősöm is panaszkodott,hogy eléggé felmelegszik az Asus gépük,egyiküknek 2x el is szállt a gépe emiatt :/ és laptop hűtővel se ment nekik rendesen :S Amúgy pixel-hiba garanciát érdemes kötni 1 évre,vagy elég a 20 napos is?

• BlueHors

csendes tag

Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok,most kinéztem kettőt,de nem tudom melyiket kéne megvenni. Leginkább grafikai dolgokhoz(logo tervezés,webdesign, képszerkesztés)kéne, de egy rendes játék se okozzon gondot neki. Ezek mellett tanulásra használnám és netezésre. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Másfajta laptop is jöhet,csak az a lényeg, hogy Intel Core i7 processzor legyen benne, min. 8 GB RAM(ha több az még jobb)és min. 15,6"-os képernyője,NVIDIA-as videokártyája legyen :)Válaszokat előre is köszi!
    A két laptop:

ASUS K55VJ Gamer Edition 2.0
    Processzor: Intel Core i7-3610QM (4 x 2,30GHz / 3,30GHz Turbo, 6MB Cache);
    Kijelző: 15.6" (1366x768) HD; LED megvilágítás;
    Memória: 8GB DDR3 1600MHz;
    Merevlemez: 1 TB SATA 5400rpm;
    Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 635M 2GB;
    Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
    Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11g/n; 1 x USB + 2 x USB 3.0; kártyaolvasó:; HDMI™; VGA; webkamera: HD; Bluetooth v4.0; LAN: Gigabit; Altec Lansing, SonicMaster Sound; akkumulátor (cella): 6; üzemidő (óra): 4
    Operációs rendszer: -

Dell Inspiron 5720
    Processzor típus: Intel Core i7
    Számozás: 3612QM
    Mag neve: Ivy Bridge
    Memória méret: 8GB
    Frekvencia: 1600MHz
    Merevlemez méret: 1TB
    VGA: HDD, 5400rpm
    Kijelző méret: 17.3
    Felbontás: 1600 x 900
    tipus: HD+ LED fényes TFT
    Képarány: 16:9
    Videókártya gyártó: NVIDIA
    VGA: GeForce GT 630M RAM mérete: 1GB
    Operációs rendszer: Linux
    Garancia időtartam: 3 év
    VGA: szervizgarancia
    USB port: 4db USB3.0
    eSata csatlakozó: nem
    Kártyaolvasó: 8in1
    LAN: 10/100
    Firewire: nem
    WLAN: 802.11 b/g/n
    Bluetooth: 4.0
    Express kártya foglalat: nem
    Webkamera: nativ HD (1280 x 720)
    HSDPA: nem
    HDMI: igen
    VGA kimenet: Igen
    Optikai meghajtó típus:DVD Super Multi
    jellemző:Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
    Akkumulátor cellaszám: 6 cellás
    Billentyűzet:+numerikus bill.
    Audio: HD Audio
    Ujjlenyomat olvasó: Nem
    Szin: Ezüst - Cserélhető!
    Súly: 3,28 kg
    Kensington zár: igen
    Jellemző:48 Wattóra
    Hangszóró:2 sztereó hangszóró + 1 mélysugárzó; Waves MaxxAudio 3 feldolgozási technológia

Aktív témák

Hirdetés