Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Lenne egy ASNE-FM/S alaplap, egy Fujitsu gépben. Jó pár éves már, de eddig komolyabb hiba nélkül működött. De múlt héten boot során kiírta h nincs miről bootolni. Először körülnéztem BIOS-ban, és valóban, a CD meghajtón kívül nem látott semmit. Kivettem a vinyót, és átraktam egy másik gépbe, ahol hibátlanul működik. Próbáltam BIOS reset-et, próbáltam más SATA csatiba rakni, de hiába, nem látja. Mi lehet a nyűgje? Szerintem az alaplapi vezérlő halhatott be, de hogy tudok erről megbizonyosodni? A történethez hozzá tartozik még, h a chipset hűtésén van egy kis venti, és az már kb 2 éve nem forog. De valószínűleg jóval azelőtt döglött be, mielött felfedeztem, ezért úgy gondoltam elkotyog az venti nélkül is. Lehetséges h megfőtt a chipset? Mivel nem egy nagy összeg egy ilyen lap, ezért én cserélném az egészet, de azért meg szeretnék győződni róla h tényleg Ő a ludas. Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest