- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Apple MacBook
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Lenne egy ASNE-FM/S alaplap, egy Fujitsu gépben. Jó pár éves már, de eddig komolyabb hiba nélkül működött. De múlt héten boot során kiírta h nincs miről bootolni. Először körülnéztem BIOS-ban, és valóban, a CD meghajtón kívül nem látott semmit. Kivettem a vinyót, és átraktam egy másik gépbe, ahol hibátlanul működik. Próbáltam BIOS reset-et, próbáltam más SATA csatiba rakni, de hiába, nem látja. Mi lehet a nyűgje? Szerintem az alaplapi vezérlő halhatott be, de hogy tudok erről megbizonyosodni? A történethez hozzá tartozik még, h a chipset hűtésén van egy kis venti, és az már kb 2 éve nem forog. De valószínűleg jóval azelőtt döglött be, mielött felfedeztem, ezért úgy gondoltam elkotyog az venti nélkül is. Lehetséges h megfőtt a chipset? Mivel nem egy nagy összeg egy ilyen lap, ezért én cserélném az egészet, de azért meg szeretnék győződni róla h tényleg Ő a ludas. Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- eBay
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME B360M-A Alaplap
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged