Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laby

őstag

válasz Lac-coo #486 üzenetére

Igen, rendkívül suta voltam, csak azért mert a világ összes beállítása szerint sem tetszett annyira, mint a Simagic a legelső pillanattól kezdve. :)
    Ha ez a sutaság mérőfoka, akkor vállalom.

Az, hogy mindig nagyot mondunk, nulla információ tartalommal, de ha a 10. konkrétumért könyörgő kérésünk után meg kapunk valamit tőled és kipróbáljuk és nem értünk egyet veled, akkor is suták vagyunk, akkor pláne aláírom. :)
    Főleg, hogy ez elég sűrűn előfordul, mert az esetek 90%-ban nagyjából senki nem ért veled egyet soha semmilyen témában. :D

#487RobbyJr
    Én is ráunok a sima official óránként induló szériákra egy idő után. De egyrészt van open wheel, sportcar, ovál indycar, nascar, rallycross…stb. mindenből csomó teljesítményű kategória így azért valamihez mindig tud kedve lenni az embernek. De ha mégsem, akkor jön jól a ligázás szerintem. Nekem legalábbis nagyon sokat ad, hogy kialakulnak személyes kapcsolatok, rivalizálások és pontgyűjtögetés…így nem unok rá soha.
    Az endurance versenyek is tök jó közösségi mókák. Szóval előfordulhat hogy ráunsz, de akkor minden másra is ráunnál, ennél van talán a legjobb opciód, hogy mindig tudj valamit nyomni amihez van kedv. :)

Új hozzászólás Aktív témák