Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wolf033
üzenetére
Volt pár elfekvő ojrócskám már a Steam accomon, így nekem kerek 2000 Ft-ba volt. Ennyit magáért a lézerszkennelt Nord-ért is kiadtam volna. 11-étől bőven meglesz mind az online, mind az offline szórakozásom. Bár nekem csak ~220 órám van a játékban, annak legalább a felét a Snoopy-féle Nord teszi ki.
Online sajnos nehéz olyan mezőnyt találni, ahol 20-ból 18 nem darálja le a kocsit az első km-en, de azért csatáztam már nagyon jókat és nincs annál élvezetesebb, amikor ezen a pályán, szinte csak érzésből vezetsz 20-ból 17 km-t, mert az orrod előtt ott a másik autó segge egy méterre és semmit nem látsz. Ide minden skillre maximálisan szükség van, ami autóvezetéshez kellhet. Tőlem adhatták volna 5000-ért is, akkor is megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest