Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezt én se hiszem.
Azért annyit nem késik az irányítás, ez azt jelentené hogy tizedeket(!!!) késik a kormányzásod kanyaronként? Ne viccelj már...
Az nem késés hanem irányíthatatlanság lenne. 
Amúgy meg ha kikapcsolod a virtu kormányt akkor biztos hogy nem is érzed az "input lag"-ot, mivel nem látod, hogy késik a virtu kormány.
Vagy nem tudom mi másból tudnád hogy késése van...
Nem tom van-e olyan game amiben nincs egy picit lemaradva a virtu kormány a valóshoz képest hirtelen fordításkor. Én mindenben kikapcsolom ezért erről nincs tapim.
Azt elhiszem hogy mivel jobb, és tuti nem akad sosem, így javítasz kicsit és hosszútávon is stabilabb vagy vele, de hogy 2 mp-el 1 kör alatt... Az egy futam alatt perceket jelentene.
Sereghajtóból rögtön éllovas lenne bárki. 
Nekem van 3 monitoron 60-80 FPS-em egy monitorral kb a duplája szóval könnyen össze ellenőrizni tudnám ezt a jelenséget amit mondasz, de kizárt hogy 2 mp-el gyorsabb legyek.

Ez csak egy kacsa, olyan ez mint mikor veszel egy jobb cuccot és örülsz neki, az meg annyira feldob hogy jobb kört mész. Sok sok ilyen esetről hallottam már, aztán később belátták, hogy annyit nem is hozott mint először mondták, csak sztárolták az új cuccot.
Ami érthető hiszen örültek neki.Pl ez a load cell dolog is nálam erősen megbukott.
Én is azt hittem mekkora király a cucc, hú de frankón megyek, azt egyszer viccből újra kipróbáltam a jó öreg potis pedált, azonnal, könnyedén elvertem a load cell-es időmet.
Szóval ilyen dolgok ezek. 
-
tikshow
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Alul azt a reflection biszbaszt vedd le 1-re, HDR-t kapcsold ki, és pipáld be a teljes képernyős rendert. A játék ugyanúgy fog kinézni, de lesz plusz 100 fps-ed kb.
-
Joshi
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
"...például Simraceway-ben is 150fps körül volt közvetlen az irányítás és faragtam 2 secet a 60fps-hez képest."
Ne hülyéskedj már ezt te sem hiszed el.
Simraceway-t nem ismerem de ott inkább máshol keresném azt a 2sec mínuszt.
Esetleg több gyakorlás? Nekem fogalmam sincs hogy mennyi fps-em van de szerintem amikor már nem is veszed észre hogy akad vagy laggol a játék akkor már nem az fps-ben kell keresni a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért annyit nem késik az irányítás, ez azt jelentené hogy tizedeket(!!!) késik a kormányzásod kanyaronként? Ne viccelj már...
Az nem késés hanem irányíthatatlanság lenne.
Vagy nem tudom mi másból tudnád hogy késése van...
Esetleg több gyakorlás? Nekem fogalmam sincs hogy mennyi fps-em van de szerintem amikor már nem is veszed észre hogy akad vagy laggol a játék akkor már nem az fps-ben kell keresni a hibát.