Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
barcalaci84 #2399 üzenetére
Az elozo jo volt, picit besokalltam a dombon a vegen...
-
barcalaci84
őstag
az utolsó rövid futam lett nekem...
3-as helyett 1-es
[link] -
Viper26
nagyúr
Pályától függetlenül másnál nem villognak a tereptárgyak, pl. fák / kerítés?
Valamilyen beállítást ki kéne kapcsolni hozzá? -
barcalaci84
őstag
válasz
m0h0senator #2393 üzenetére
nem mindenki rendben van lagugyileg...
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2389 üzenetére
laggoltam? mert nálam rendben volt mind a ketten de szerintem sok ez a pálya ennek az autónak
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2389 üzenetére
Nekem az a nézetváltás.
-
Joshi
titán
A virtuális tükröt hogy lehet bekapcsolni? Középen fentre.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2386 üzenetére
velem együtt
-
barcalaci84
őstag
válasz
m0h0senator #2385 üzenetére
15.15 kor felpattanok a serverre...
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2384 üzenetére
jó dobj egy időt hogy mikor.
-
barcalaci84
őstag
válasz
m0h0senator #2383 üzenetére
forma1 időmérő után gyertek egy kicsit gyakorolgatni...
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2373 üzenetére
Én tegnap este szinte majdnem mindent kipróbáltam. Az a baj h elől a motor, és a nord-on sok olyan hosszú kanyar van ahol picit de kell fékezni, ha az ember nem akar füvet nyírni. És megnéztem, uh eleje keményebb hátul puha. Ez kanyarból kijövet segített mert megült a feneke jobban tapadt, de még rádobtam -1 fokos kerékdőlést, viszont ugyanúgy ha fékeztem a feneke indult meg aztán hopp már keresztbe volt. Ha kemény az eleje, akkor nem tudott kanyarodni... érdekes lesz mindenesetre az este..
-
Jack@l
veterán
Igen, az új sony 42 colosok viszik a prímet e téren (14-16ms kimérve), csak valahogy luxusnak érzek egy olyat felcsavarozni autózni...
-
Igen, az még egy opció, ha más nem segít, 10% minuszt még elviselek. Majd meglátom mire jutok. Na nem offolok tovább.
Nagyon jó input lagos tévé létezik egyáltalán? Az enyémnek sem nagy (nem tudom papíron mennyi, mert nem írják sehol), de azért fps alatt picit érezni. Szimulátorozás közben nem tűnt fel. Ha eléggé hardcore szinten nyomnám, akkor lehet, hogy zavarna, de jelenleg egyáltalán nem.
-
100%-on megy a venti magától is, ha már nagyon melegszik.
Ezt a részét megoldom, informatikus lennék vagy mi (tisztán van amúgy tartva a hűtője, a ház is jól szellőzik, de egy újrapasztázásra valószínűleg megérett, csak most nincs mivel, úgyhogy jobb híján kap egy 120-as oldalsó ventit a ház, ami telibe fújja a kártyát, hátha segít 5-6 fokot, az már elég lenne ideiglenesen).
-
válasz
barcalaci84 #2373 üzenetére
Nincs semmi extra (nem is mentem még Nordon a kocsival, csak a szavazásra értettem, hogy "toltam"
), nem állítgatok egy autót, amíg nem igazán értem, hogy alapból mit csinál.
Viszont egyelőre ebben a melegben megfő a VGA-m és összehalasztja a rencert... még kérdéses, hogy estére tudok-e valami nagyobb huzatot varázsolni neki.
Csak AC alatt megy 80 fok fölé és azt már nem szereti...
-
barcalaci84
őstag
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: HUN
KEZDÉS: 2014-07-26 20:00 |Q|R|: |10|2| FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: NORDSCHLIEFE
AUTÓ: SHELBY COBRA S/C
pálya: [link] nord 1.1
autó: shelby 2.5 [link]
FONTOS!
mindenki ellenőrizze le a dokumentumok/assettocorsa/logs könyvárban a py_log nevű file-t....
ha olyat láttok valamelyik app-al kapcsolatban h "folyamatosan " errorozik (jellemzően szépen meg is hízik a file akár több megára is az amúgy pár kilobyteos file )akkor töröljétek az appot , mert emiatt laggolhattok...(
amúgy vajsima a multi, akár külföldi szervereken is...pl OV1 app csinálja sokaknál illetve nálam a masters app is...a törlés megoldotta .....
MASTERS appot és OV1 mindenki törölje aki jönne...
Illetve DASMeter PRO-t se használjatok a serveren tartózjodás alatt... -
Toltam egyet a Nordra én is. Ezzel a géppel állat lesz. Még netKar-ban nyomtam ott rengeteget a Vintage Replicával, de elég ritkán jött össze a teljes kör törés nélkül.
-
Kommy
veterán
válasz
m0h0senator #2366 üzenetére
Kapcsold ki az adblock-ot a lapcsaládra, mivel abból tartják fenn magukat, hogy ingyenes legyen. Ráadásul benne is van az alapelvekben, hogy tilos használni.
-
m0h0senator
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
m0h0senator #2366 üzenetére
Hat ez igen erdekes futam lesz, mar elore mondom....
Mentem a verdaval par korreszletet, nem sikerult normalisan osszeraknom meg 1 et sem eddig
-
barcalaci84
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
neilszab
őstag
válasz
barcalaci84 #2360 üzenetére
Megnéztem, offline és online is, nálam nincs semmi gond az Masters Rank app-al, a log-ban sincs semmi hiba. Ezért kértem, hogy küldjétek el a log fájlokat, mert abból talán kiderül, mivel akadhat össze.. nálam nincs fent semmi más, de egyre több 3rd party kiegészítő az AC-hez, bármi így lehet, de rá kéne jönni...
Amúgy tényleg nem értem mire fel az a nagy indulat felém, az elmúlt 1 hónapban teljesen inaktív voltam, se fórumot, se a FB-t nem követtem, sorry ha nem reagáltam vmire, de kellett már egy kis pihi...
Ha vmi gubanc van, vagy megsértettelek vmivel, akkor kérlek keress meg privátban és megbeszéljük.
-
AMD_ok
őstag
válasz
barcalaci84 #2349 üzenetére
Hali
En meg nem voltam nalatok, de esetleg jonnek, ha lehet, es a Nordra szavaztam...
Azt kerdeznem, hogy a palya (ha az marad) a Nordschleife 1.1 lesz - e (link), es az autot honnan lehet letolteni, avagy benne van a game-ban
? (regen inditottam mar el...)
Valamint olvastam, hogy regebben kellett valami freejoin cucc hozzatok, most is kell-e?
Koszonom
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2360 üzenetére
"Szabi már 6 óra körül felhuzott..."
Mi történt?
"De azért tényleg bosszant h jó páran tudomást sem vesznek arról ha szépen kérünk valamit..."
Welcome to the real world.
-
m0h0senator
őstag
van még valahol valami kis futam?
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2351 üzenetére
Legközelebb akinél látod, hogy rajt előtt ilyen probléma van, szerintem mehet a kick...azért mert valaki lusta, ne veszélyeztesse más versenyét szerintem.
A stílusoddal mondjuk nem tudok egyetérteni.
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2355 üzenetére
Tényleg volt 1 vagy 2 ember is, akinek az autója pár métert előre hátra ugrál. Nekem 1kb-es a log, se masters app nincs, se ov1.
-
TheStigKrisz
tag
Az mitől van amikor versenynek vége lett visszadobott a boxba majd elkezdett a pingem szárnyalni olyan 200-ig fel is ment, majd amikor a következő sessiont elkezdtem kihajtottam majd szép lassan visszatért a normál 20-25-ös átlagra?
-
neilszab
őstag
válasz
barcalaci84 #2351 üzenetére
Akkor tudjuk megnézni ha elküldöd, amit ma este tettél meg. Nem tudom mi bajod van, de kérlek ne beszélj így velem...
-
zeee
senior tag
Én nem tapasztaltam semmi hibát szerencsére. hátul....
-
barcalaci84
őstag
kurvára felháborít h hiába kéri az ember basztok megnézni azt a rohadt py_logot...
már a rajtrácson látszott h kinél van errorozó app.
töröljétek a masters illetve az ov1-et akármit hord össze Szabi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest