- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
zolka95 #1219 üzenetére
Látom Ti már keveritek a játékmódokat
A Manhunt az, amikor két csapat van és az egyik csapat vadászik a másikra, majd félidőnél szerepet cseréltek.
Az Artifact Assault az, amikor két bázis van, és el kell lopni az ellenséges bázisról az ereklyét és elvinni a saját bázisunkra. Az a csapat nyer, amelyik több ereklyét tudott elhozni a másik csapattól.
Van a Steal the Artifact, ami csak az ACR-ben van, amikor mindenki egymás ellen játszik és az nyer, aki a legtovább tudja magánál tartani az ereklyét.zolka95
A képességeket, mint pl a füstbombát, meg kell vásárolni az Abilities menüpontban. A meccsekért krediteket kapsz, minél több kreditetd van, annál több mindent tudsz megvenni és használni.
A célpontokat be lehet lockolni, úgymond lakatot teszel rá, hogy ne veszítsd szem elől. Az a karika meg fókuszt jelent, ha valakit fókusszal ölsz meg közvetlen közelről, akkor azért +150 pontot kapsz az ölésen kívül. -
válasz
zolka95 #1219 üzenetére
lehet nyerni a rejtőzködős csapattal. én mindig tök idegenekkel játszottam. se team speak se semmi de mégis működött a csapatmunka.
az meg ha több egyformát látsz és nem tudod melyik a célpont, hát pont ez a lényeg. sőt. van olyan skill hogy beállsz egy tömegbe és a körülötted álókat átváltoztatod hogy pont úgy nézzenek ki mint te. ez direkt ilyen rejtőzködő skill.
na azt a karikát nem tudom mit jelent. de ne mis rémlik hogy láttam volna ilyet.
elméletileg ki tudod jelölni akit akarsz de pont ez a boszzantás a lényeg. hogy nehéz dolgod legyen ha le akarod vadászni.
az egy dolog hogy nyomod a védekezést de lehet ő már gyorsabb volt. az hogy megnyomod nem tuti hogy meg is ment. ilyenkor szokott az lenni hogy későn nyomod de azért még odaütsz de akkor is megöl és ilyenkor szokott a honorable death lenni amiért kapsz egy kis plusz pontot mert majdnem megúsztad.
pont ezt magyaráztam hogy ha későn nyomod küzdesz de már váeged. elég amúgy egyszer megnyomni a védés gombot. álatalábain ilyenkor nem is védekezni szoktak hanem földhözvágni egy füstbombát és úgy tuti nem tud megölni a támadód. persze ilyenkor is előfordul hogy te dobod a füstöt de ő addigra már lenyomta az ölés gombot és úgyis megöl.
ez az összeesés meg azért van mert ha te préda vagy te nem tudsz ölni. nem úgy van hogy vagyő öl vagy te őt. te olyankor csak védekezni tudsz. pofonvágod letérdel egy kicsit és addig elmenekülsz. nincs olyan hogy prédaként te megölöd a vadászod.
jaja aljasok. de mi is sokszor segitettünk egymáson prédaként ha láttuk hogy a másik bajban van. még olyat is lehet hogy ha látod hogy a másik vadászt leütötték odamész nyomsz egy gombot és talprasagited hogy hamarabb újra mehessen vadászni.
nem úgy van az hogy ha ott vagy az arcába akkor tuti megölöd. akkor tudod megölni ha kiirja az assassin gombot ugyanúgy mint single playerbe. meg itt pont az volt a baj hogy felestél benne. nem tudsz eközben ölni.
úgy emlékszem hogy igen nem lehet futás közben ölnöd. túl egyszerü lenne hogy rihansz mint az őrül közbe lenyomod a gombot és neki vége. főleg hogy ugye az lenne a lényeg hogy az emberek rejtve assassinosan öldököljék egymást, nem rohanva..
késsel dobáláshoz is be kell hogy mérd őt. nincs autómata célzás hogy a tömegben pont azt dobja akit te szeretnél.
nem mondom hogy béna vagy de valóban sok mindent meg kell értened. én imádtam az ac multit. főleg azért mert mint mondtam korábban is ha tusdsz játszani nem számit hogy az ellen már lvl50 akkor is ugyanúgy le tudod szedni. jó persze valami magas szintü skill-el esetleg kivédheti ami neked még nincs meg de akkor sem sokkal rosszabbak az eséjeid.
én játszottam olyanokkal hogy lvl50 és prestige 3 ami azt jelenti hogy mág még kétszer elérte a lvl 50-et de azt már csak kis csilaggal játszik. s mégsem aról volt szó hogy ők szétszednek én meg csak szenvedek.
anyi előnyük van hogy ők már tuti ismerik a multit hogy mit mikor lehet nyomni.
de ők is elnyomták a teleportot ha észrevettek mert tudták hogy nem védi meg őket az sem hogy 50szintel feljebb vannak mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest