- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Wind-Storm #3005 üzenetére
Nekem is 830-as Samum van szerencsére semmi gond vele, sőt villámgyors. Hamarabb betölt a Win7, mint hogy körbeérjenek a Windows embléma színei.
-
BaLee
addikt
válasz
Wind-Storm #2908 üzenetére
Sajnos már nem tudom. De franc gondolta, hogy az alatt a rövid idő alatt amig a bios frissítés tart pont újraindul...
-
BaLee
addikt
Hmm. Kérdés, hogy gariztatásnál nem hajtanak el azzal, hogy az elqrt biosfrissítésre nincs garancia?
Első ötlet a táp volt, egészen addig amíg nem kezdett el olyat játszani a gép hogy újraindulás után a bios képernyőn mindig ugyanott indult újra. Na meg ugyanezzel a táppal működött jó 3 hónapig gond nélkül.
Kösz a linket, csak most nem tudom mit tegyek. Elküldjem neki, írassam újra a biost majd küldjem el gariztatni? Ha nyoma marad a bios chip eltávolításának és visszarakásának akkor ugrik a gari?
Ha viszont bejelentem a boltban hogy mi a helyzet és elmondják hogy erre nincs gari utána már hiába viszem oda később... -
BaLee
addikt
Azt hiszem kicsit megszívattam magamat.
A gép olyat kezdett játszani egy fél hete, hogy terhelés alatt újraindul. Ha csak netezgettem, böngészgettem akkor semmi gond nem volt. De terhelés alatt elég hamar újraindult.Én barom gondoltam egy bios frissítés megteszi, hátha az alaplap a ludas. Terhelés nélkül addig nem indult újra, egészen a bios frissítés közepéig...
Azóta természetesen nem indul. Asrock Extreme3 Gen3. Mit tudok ilyenkor csinálni?
-
BaLee
addikt
válasz
rayoliviero #2526 üzenetére
Van a biosban Turbo mod de állítólag nem érdemes használni, mert igaz felnyomja 48x a szorzót, de túl sok feszt ad mindennek ami nem egészséges.
-
BaLee
addikt
válasz
Don't Panic #2500 üzenetére
Az, hogy mit írnak rá és mit tud valójában az nem mindig ugyanaz.
Elég sokat olvasgattam az SSD topicot, jó fél-1 éve mikor az első Kingstonomat vettem, meg most is mielőtt egy Samu 830-ast vásároltam, de az OCZ-ről nagyon sokan panaszkodtak megbízhatósági problémák miatt. Én azt biztos nem vennék.
Corsairről nincs infóm.
-
BaLee
addikt
válasz
BigBlackDog #2231 üzenetére
Köszönöm a tippet.
A biosban van olyan hogy Advanced Turbo 50, ha bekapcsolom akkor a kézikönyve szerint dinamikusan megemel mindent, szorzót, bclk frekit, gpu órajelet (?). Ahogy nézem ilyenkor 48x szorzóra rakja.
Működik vele a gép, nem fagy (jó 1 óra BF3 elég bizonyíték nekem). Hagyjam ezt bekapcsolva?
-
BaLee
addikt
Most váltottam egy Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3 lapra, egy i5 2500k társaságában.
Mondjátok már meg nekem itt hogyan működik a tuning?
Gondolom nem merül ki annyiban, hogy felhúzom a szorzót 40x vagy 44x-re és akkor meg 4.4ghz-en.
Mit lehet még állítani? Memória fsb? Ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI DDR5 Alaplap
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest