Új hozzászólás Aktív témák
-
helkin11
csendes újonc
válasz
_DiEGO_ #7206 üzenetére
Igen én is szeretem az Asrockot,sok sok éve használom a márkát,nem volt vele még ilyen jellegű gondom,de legalább a szervizben kellemeset csalódtam,legalább is eddig,elismerték a széria hibát,nem akarják elsumákolni a dolgot és azt ígérték hogy azonosítás és felmérés után akár még a héten megkapom az új lapot mivel cseregaranciás(szerencsére)
-
helkin11
csendes újonc
válasz
_DiEGO_ #7204 üzenetére
Igen,az elem ki lett szűrve nem az a baj,több mint 1 éve üzemel ezekkel a beállításokkal,jelenleg a 4.30 van rajta,felvettem a supportal a kapcsolatot,úgy néz ki hogy a PCH dióda melegedett el benne,legalább is egyből ennek a hőfokát kérdezték,az adat amit küldtem nekik róla nagyon határértéken van szerintük(65+fok) és eddig a dióda okozott biso problémákat ennél a szériás lapnál szerintük,amiatt crashel be az A bios,így küldhetem vissza a lapot.....
-
helkin11
csendes újonc
Sziasztok,Adott egy Asrock Z390 Extreme 4 alaplap,egyik napról a másikra nem indult el rendesen,aztán a B bios biztonsági mentését másolta át A biosnak hogy induljon,p4.10 bios volt rajta,lefrissítettem p4.30ra,jó is volt kb egy bő hétig,és most ismét elfelejtette valamiért az A biost így minden indításnál átmásolja a B bios biztonsági mentését hogy eltudjon indulni a win,mi lehet a baja hol keressem a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák 2x8 / 2x16 G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest