Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
sziasztok.
van egy asrock fatal1ty z370 gaming k6 lapom.
most költözés miatt úgy alakul, hogy kellene wifi.
ahogy nézem van rajta 2 db wifi adapter vagy mi, de nem értem, hogy oda mi menne bele, mert szerintem az IO shild mögött nincs semmi (van csak én nem látom)
kérdés:
-mit kellene oda, hogy legyen wifim? (egy link lenne a legjobb)
-ha nem így lenne megoldva a wifi, akkor tudtok ajánlani valami olcsóbb pci-slotos wifit? csak egy falat kellene át lőni, szomszéd szoba, nem is nagy net, valami 100as alatti, így a gyors net sem lényeg, csak legyen valami.
köszike -
cibus
senior tag
sziasztok.
bocsi ezért a kérdésért, de az istenért nem találom sehol!!
egyszer régebben láttam valahol egy általánosabb tuning leírást asrock fital1ty z370 gaming k6-hoz, ami egy jó kiindulási alapot ad.
nem tudja esetleg valaki, hogy merre találhatom meg? esetleg egy linkkel tudna segíteni? nagyon megköszönném. -
cibus
senior tag
sziasztok.
z370 gaming k6.
az alaplapon van a hiba chekkoló, végig fut, nem talál hibát, de mellette folyamat ég egy piros led, amíg a gép be van kapcsolva.
az hiba, vagy ez a normális?köszi
-
cibus
senior tag
válasz
F e Z o #5777 üzenetére
Egyelőre nem akarok. 8600K amúgy. Most még elég, első K-s konfig. Ismerkedés van még
Most egy órája állítottam be az xmp-t.
2x8 Hyperx predator 3200/cl16 van. 3000/15-17-17-36ra állítottam. Játékra használom a gépet.
Valami olyan beállítás nincs esetleg, hogy jobban használja ki a magokat?
Ventilátor profil szerintem jó a gyári, hangtalanul tartja gyári órajelen játékban max 53 fokon. Thermalright macho rev.B + thermal grizzly hydronaut paszta. Üresjáratban 30 fok körül.
Viszont afterburnerrel monitorozom a magokat és csak simán windowsban semmit nem csinálva ugrál le fel az órajel. Nagyon minimum és 4200, le fel le fel. Ez normális? -
cibus
senior tag
Sziasztok. Szombat óta meg van az új gép.
Lap: ASRock fatal1ty z370 gaming k6.
Biosban állítsak bármi mást az xmp-n kívül? Van valami lényeges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest