Új hozzászólás Aktív témák
-
yoloo
csendes tag
válasz
menyoronc #6332 üzenetére
Szia! Lehet teljesen balgaság de most a közelmúltban 2en is így jártunk és egy ismerős tanácsára csináltunk egy alaplap resetet utána pedig letiltottuk a win10 frissítést. Ekkor még front usbről használva. Usb 3 driver vissza és azóta mind2 gépen gond nélkül megy. A legutóbbi win10 frissítés után másnapra ment el mind2 gépen az egér és bill. Minden esetre a dolog megoldódott
-
djculture
félisten
válasz
menyoronc #3651 üzenetére
Szerintem az lesz mert a hibajelenség arra utal. Az ilyen extra tuning ramoknál ugyanis elég sokszor tartozik a magasabb frekvenciához szabványtalan feszültség. Az alaplapok meg ilyenkor vagy az spd-ben lévő feszültséget adják nekik akkor oké. De ha nem ismerik fel a típusát a szabványban foglalt feszültséget adnak nekik az meg ezzel jár, a legváratlanabb időpontokban kifagy a gép mivel hibázik a memória.
Ezt vagy úgy lehet rendbe hozni hogy kézileg állítja be az ember a ram időzitéseit és feszültségét a biosban vagy elfelejti ezeket a ramokat a fenébe és vesz kingston kingmax szabványos 1600mhz ramokat.
Én ha rakok össze másnak gépet az utóbbit szoktam csinálni. -
djculture
félisten
válasz
menyoronc #3649 üzenetére
Megnéztem szerintem a ram lesz a ludas. Az ilyen extra ramokkal csak a baj van. Kimérni csak úgy tudod van e gond velük hogy kikapcsolsz mindenféle energia megtakarítást hogy ne változatozzon a frekvencia amin mennek. Szerintem amúgy nem kapják meg a működésükhez szükséges feszt és ezért hibáznak. Mi a pontos típusszámuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest