- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallus
aktív tag
Én is láttam már olyan tesztet, ami reklámba csapott át.
Most már belinkelem az oldalt, főkét hogy ott is elhangzik az egy felhasználó meg jelszó.
Valahogy lehagytam.
Egyébként a google az első lapon kidobja.
Örülök, hogy pezseg a fórum. -
gallus
aktív tag
-
gallus
aktív tag
Én ilyesmi segítségre gondoltam:"A módszer lényegét egy ügyes trükk képezi, amelynek részeként az Instant Boot a rendszer indításkori állapotát mintegy "hibernálja", hogy azt a gép leállítását, majd ismételt bekapcsolását követően villámgyorsan betöltve ismét a rendszerindítás utáni állapotot tudja előállítani. Az Instant Boot hátránya, hogy a rendszerkonfiguráció módosítását - például frissítések telepítését - követően egy hagyományos, jóval hosszabb ideig tartó bootolás kivárását teszi szükséges, és csak az ilyen frissítések közti ki- és bekapcsolások során biztosítja a szinte villanásnyi rendszerbetöltési időt. Ugyanakkor a technológia a klasszikus hibernálással ill. alvó üzemmóddal szemben megszabadít az utóbbiak esetében jelentkező "memóriaszeméttől", ráadásul tényleg friss, a tényleg újraindítással azonos állapotot hoz létre a gépen.
Az Instant Boot két üzemmóddal rendelkezik: a Gyors mód csak abban az esetben használható, ha a következő bekapcsolásig nem szüntetjük meg a gép áramellátását, amely esetben akár 3-4 másodperces rendszerindítási sebességet is tud produkálni. A másik, Hagyományos mód a gép teljes áramtalanítását is megengedi, amiért cserébe azonban a következő rendszerindításkor 20-22 másodperces rendszerbetöltési idővel kell fizetnünk - igaz, még ez is töredéke annak, ami egy normál gépre telepített Windows Vista elindulásához szükséges." -
gallus
aktív tag
Belegondolt már valaki hogyan működik?
Nem a memóriába ment mindent leállításkor?
Ha ritkán kapcsolom be a gépet, nem hagyom készenlétben egy hétig.
Ha tud valaki konkrét infót, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Konzol Screenshot
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest