- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallus
aktív tag
Én is láttam már olyan tesztet, ami reklámba csapott át.
Most már belinkelem az oldalt, főkét hogy ott is elhangzik az egy felhasználó meg jelszó.
Valahogy lehagytam.
Egyébként a google az első lapon kidobja.
Örülök, hogy pezseg a fórum. -
gallus
aktív tag
-
gallus
aktív tag
Én ilyesmi segítségre gondoltam:"A módszer lényegét egy ügyes trükk képezi, amelynek részeként az Instant Boot a rendszer indításkori állapotát mintegy "hibernálja", hogy azt a gép leállítását, majd ismételt bekapcsolását követően villámgyorsan betöltve ismét a rendszerindítás utáni állapotot tudja előállítani. Az Instant Boot hátránya, hogy a rendszerkonfiguráció módosítását - például frissítések telepítését - követően egy hagyományos, jóval hosszabb ideig tartó bootolás kivárását teszi szükséges, és csak az ilyen frissítések közti ki- és bekapcsolások során biztosítja a szinte villanásnyi rendszerbetöltési időt. Ugyanakkor a technológia a klasszikus hibernálással ill. alvó üzemmóddal szemben megszabadít az utóbbiak esetében jelentkező "memóriaszeméttől", ráadásul tényleg friss, a tényleg újraindítással azonos állapotot hoz létre a gépen.
Az Instant Boot két üzemmóddal rendelkezik: a Gyors mód csak abban az esetben használható, ha a következő bekapcsolásig nem szüntetjük meg a gép áramellátását, amely esetben akár 3-4 másodperces rendszerindítási sebességet is tud produkálni. A másik, Hagyományos mód a gép teljes áramtalanítását is megengedi, amiért cserébe azonban a következő rendszerindításkor 20-22 másodperces rendszerbetöltési idővel kell fizetnünk - igaz, még ez is töredéke annak, ami egy normál gépre telepített Windows Vista elindulásához szükséges." -
gallus
aktív tag
Belegondolt már valaki hogyan működik?
Nem a memóriába ment mindent leállításkor?
Ha ritkán kapcsolom be a gépet, nem hagyom készenlétben egy hétig.
Ha tud valaki konkrét infót, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest