- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Úgy, hogy beállítástól függően a csatlakozók más feladatot láthatnak el. Ha 5.1-et állítasz be, akkor nem tudod használni a line-in-t / mikrofont, mert rear és center/szubként funkciónál. Esetleg az alaplapról kivezetéssel megoldható, de ez nem 100, nem néztem utána ennél a lapnál konkrétan.
Ilyennek ne nyiss léegközelebb topikot. Van asrock topik, van alaplapos azonnali kérdések topik, sima azonnali kérdések órája topik stb. -
Pilot
tag
Hali!
Vettem egy ilyen occsó lapot. Mindent tud amit kell és még 5.1-es hang is van rajta. Ezzel van a gondom, mert a lap hátulján nincsenek meg a csatik. Csak egy front, egy mic, meg egy line in van rajta.
Hogy a túróba tudom igy kihasználni az 5.1 csatornát, ha nincs csati? Volt már vlkinek ilyen gondja?
Köszi mindenkinek. Jó lenne, ha nem kéne egy +hangkarit szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest