- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SoundBlaster X-Fi
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Aktív témák
-
Rover623
félisten
1. az alaplapnak van topicja:[link]
Gondolom topicnyitás előtt elolvastad az alapelveket...
2. Amit kiír, teljesen normális, mivel nincs operációs rendszer a gépeden.
3. gyenge a reakcióidőd...az Asrock meg gyors mint a villám...a bekapcsolás után tapadj egyből az F2-re a BIOS-ba lépéshez, ne várd meg amíg feléled a képernyő, mert addigra már régen végetért a POST...
4. a boot eszköz kiválasztását az F11-es gombocska taperolásával érheted el.
Vico: ha nem értesz vmihez, ne adj tanácsot...vagy legalább egyszer olvass el egy Asrock manualt...
Lásd 3. és 4. pont...
[Szerkesztve] -
Vico
tag
Gondolom nincs rajta rendszer, az a baja...
Habár érdekes biosba sem enged... DEL gombbal sem megy be? boot sorrend módosítása utána mehet.... CD-ről akarsz installni?
Vagy próbálkozz F8-al aszem az behozza a bootolhato eszközök listáját, aztán ott válaszd ki az CD-t amiben az install van...
Sok sikert! -
Toni191
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Hogy most vettem egy új configot ( Asrock Conroe945G-DVI lap, Intel Pentium D 820-as proci,2x512MB Samsung DDRII 667MHz memória, SATAII 160GB Samsung vinyó, a VGA integrált ),és összeraktam a masinát,de mikor bekapcsolom,akkor valami ilyasmit ír ki:''Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key '',holott szerintem elösször a BIOST kellene behoznia,és hiába nyomok F2-öt,akkor sem hozza be...Hogy mi tévő legyek,azt nem tudom...,lehet,hogy csak én vagyok béna,de ha tudtok valami megoldást,annak nagyon örülnék...köszi!
Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest