Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
kipp-kopp,lekopogom,de kivettem azt az Asus ddr2-es passzív 73GT-t és az onboard gpu-ról használva idáig stabil a masina.számtalan ki bekapcsolás,újraindítás után is POST OK.Szombaton kivittem tulajnak,megkérve hogy nyaggassák jobban,mint amúgy és ha van valami újabb tünet,jelentkezzenek. Idáig no para.
-
Balinov
titán
válasz
poffsoft #444 üzenetére
update lement tegnap éjjel,csak már nem tudtam referálni,mert valami barom a lépcsőházba a közvillannyal együtt lenyomta a kábeltv-s,kábelnetes közös erősítőt is..Memtest hibanélkül lefutott,vagy 10-20x kikapcs/bekapcsioltam,idáig ok. valszeg az asus 73gt fingott ki vmilyen szinten,bár nekem még mindíg marha gyanús ez a qrva meleg SB...volt 6100+410 kombós lapom,amit végén már int vga-val használtam (s754) nem csekély tuning mellett (gigabyte) de az nem volt ilyen forró!!! HOlnap kiviszem tulajnak,megmondom neki,,nyeggessék egész hétvégén,azt ha így se jó,visszavisszük boltba,még úgyis garis.
-
Balinov
titán
update:
asus 7300gt/ddr2/passzív.hidegindítás,elsőre OK.win csak csökkentett mód. leállít,majd bekapcsol,win csak csökkentett mód,leállít,bekapcso,win csak csökkentett mód.leállít,6150SE-re rádug,bekapcsol,post ok,adok neki 128mb ramot,reboot,win csökkentett módban csak,összes nvidia driver uninstall,reboot,post OK,win feláll NORMÁL módban. Alaplapi cd-ről driverek feltelepít.leállít,bekapcsolás,post ok,win feláll.VGA hűtű
meleg,Asrock feliratos SB borda forró.1.30-as bios van rajta.Lehet ezt win alól frissíteni?
x2 3800+ Windsor a proci. -
Balinov
titán
Ugye,hogy érdekes. KTS elemet kimértem multiméterrel, 3,07V. Mercury,bár nem olyan acélos,mint mondjuk a saját 350W PNF,de azért egy passzív 73gt-t.1hdd,1opu-t azért elkelljen bírnia,nem? A ventik felpörögnek,elvileg,majd holnap este leelenőrzöm végre nyudot,butorhirmbálásos történés utáni környezetben. A melegedés nekem is felmerült már,ugyanis a földön van,viszont fél -egyméteres környezetben egy lapradiátör ill. a fűtéscső van. Feszértékeket is ellenőrzom majd,mind BIOS (ennek jobban hiszek),mind Everest és/vagy Sandra segítségével. Az biztos,hogy takarítás ráfér. B+,egyre jobban a túlmelegedésre saccográfolok,gyanús az egyik szimptóma ilyen szempontból.
Köszi a hsz-eket.
-
Balinov
titán
Sziasztok Srácok,supportra lenne szükségem.
Adott egy ilyen alaplap, Windsor 3600+ X2, 2x512mb 800-as kingmax, LG dvd-rw,160-as SATA2 ,samsung, 7300GT,mercury ház 350W mercury táppal,tuning nincs.. Uj alkatrészekből lett tavaly júniusban összerakva.Biost emlékeim szerint nem frissítettem.WinXP Prof SP2 HUN oprendszer,+ a szokásos ofiszozós,netezős,IM sallangok. Én raktam össze,Memtest-tel,markokkal,prime95-tel teszteltem 1 délután,mielőtt kivittem a tulajnak. Pár hte szólt,hogy valami nem OK a géppel.Személyes megtekintés is megerősítette a következő betegséget. Gép nem akar elindulni, postnál "elmondás szerint' F1-el tudnak csak továbblépni.Persze ez vizsgálatkor nem jött elő.GÉp viszont tényleg nem megy,no post a 73GT-t használva,post beep sincs.Lehúztam mindent- nyomtató,webcam,mikronfon,hangszóró,vga kábel,egér+bill,tápkábel. Aztán vissza először csak táp+bill+egér+vga,gép bekapcsol,post ok,indul windows gyönyörűen.Próbaképp 4-5x gép szabályosan leállít,majd kikapcs után bekapcs és minden fasza. Ismerős elégedett,én szintén,hogy probléma megoldva,bár a hiba okának ismeretlensége halvány felhőt vont fölém.
2nap múlva hív,lánya msn-ezett,aztán lekapcsolta a gépet,majd ~5 perc mulva ő meg be akarta volna,de hiba,tünet ugyanaz.Nem lehet bekapcsolni.Találkoztatok már ilyen tünettel? MI lehet a gond,nomeg a megoldás?
Első körben BIOS frissítésre gondoltam,meg az elemet kimérni,hogy nincs-e merülőfélben.
Memória instabilitást nem tartom valószínűnek,mivel mikor megjavult egy 16mb-os superpi lefutott rendben,ill. ~20percig -tudom hogy ez kevés - ment a Prime95 is. Rákérdeztem,dobott-e kékhalálokat a gép,de a válasz negatív.Köszi minden tippet,
üdv
Balinov -
Balinov
titán
válasz
poffsoft #346 üzenetére
jaja,kábe akkor lehetett.juteszembe,passzolt a távirányító a másik gyártóju tunerhez?
a rádiós egér meg az én titkom volt,az az igazság,nekem se ugrott be,dehát közel a 30-hoz már tompulhat ennyit az ember.Iqnuku=1ségsugaru, a kockka kicsit más,nemrég volt a logouton egy írás a kockaságról -
Balinov
titán
válasz
poffsoft #343 üzenetére
hát,tegnap megvizuáltam a gépet,nem most kezdtem a számítógépekkel való ösmerkedést,de fingom nincs mi a francot állíthattak el egy rádiós Logitech egéren.Mindenesetre egy reset gomb az egéren megfejelve egy elem ki/be művelettel,majd újra connectálódva megoldotta a gondot.Mondtam neki,ne piszkálják az egeret,mert harap! tehát tuti nem a lap volt a ludas ellenben egységsugaru user igen.
-
Balinov
titán
üdv
ismerősnek raktam össze ilyen gépet x2 3600 alapokon,xp sp2 hun frissítéssel.azt mondja az előbb telefonon, hogy szarakodik neki az egér. csereegérrel is próbálta. P/S2-es egérrel áll fenn a szitu.Mi lehet a gond? elállítottak valamit?szarakodika ps2 vezérlő a lapon? valamit tudnátok tanácsolni,mit nézzek,állítsak? délelőtt oda kéne ugornom megvizualzálni.
Előre is köszi
Balinv -
Balinov
titán
srácok,azt megtudnátok mondani,hogy az AC freezer 64 Pro rámegy-e a lapra minden további nélkül (+keret,barkács,stb.) s754-hez használom perpillanat.
-
Balinov
titán
válasz
BlueAthlon #209 üzenetére
most töltöm az ultimétet..
-
Balinov
titán
válasz
BlueAthlon #201 üzenetére
üdv Blueathlon,tegnap elhoztam a cuccot és:
6100+nf430 van rajta,bár 3.8.xxx Everest írja,hogy frissítsem,mert ezt az MCP-t nem ismeri még 100%-osan.
KIngmaxon gyönyörüen mennek,1T-ben 4-4-4-x időzítéssel.6200FT/db bttoér a hülyének is megérte..
DVI panelt adták,csak kikaptam,mert mégis jutott bele egy Asus 7300GT DDR2...
A lap amugy nagyon tetszik,adtaimnál szereplő laphoz képest iszonyat gyors a POST,mire bekapcsol a 920N,már áll fel a win..
Windsor-512 -t ir ki Everest CPUinfó,simán megy alapfeszen 10x230-on,ami bőven elég.
Azt hiszem,jól választottam! Kár,hogy nem az enyém lesz a gép.. -
Balinov
titán
Üdv Urak,
változott a helyzet,kiskeres ph-s jóvoltából x2 3800+ AM2 jut ugyananyniért a 3600+ helyett.Kis szolíd tuninggal mit lehet kihozni ebből a prociból ebben a lapban 2x512mb 800-as kingmax mellett? -
Balinov
titán
üdv Néktek,
2 gyors kérdésem lenne ezzel a lappal kapcsoaltban:
1: Asrock honlapja szerint vagy 6100-es vagy 6150SE GPU-val szerelik.Amiket mostanában lehet kapni,azok melyik chip-pel vannak szerelve. SB az az nf430,az tisztának tűnik.
2. Szereti-e az 512MB-os 800-as KingMax ramokat DualChanelben egy X2 3600+ társaként?
3. azt az +dvi kimenet kütyüt,amit jelez a honlap,az a magyarországi bundle-ban megtalálható-e?
Hopp,3lett,nembaj.Köszi a válaszokat előre is
Balinv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest