Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz 3800+ #692 üzenetére

jó kérdés...

nekem 3600+ (2GHz, 2 mag) hd 3650 ddr3, két merevlemez, 6 GB ram 4 modulban, dvd, tv tuner, két merevlemez pár lassú ventillátor terhelve kb 150W-ot vesz ki a konnektorból fogyasztásmérő szerint. De az én procim 65W osztályú, a vga is lényegesen kisebb fogyasztású.

A 6000+ 90W vagy 125W tdp besorolású, attól függően hogy melyik változatát kapod.

Szerintem te a teljes rendszer fogyasztására találtad, hogy 200W feletti

ha ezt a tesztet megnézed [link] ott a gép amivel teszteltek (4 magos)... a köv oldalon pedig írja hogy a teljes rendszer 4850-nek 250Wot fogyasztott terhelve [link]

Megvizsgáltuk a Radeon HD 4850-ek fogyasztását is, de nem sok érdekeset tudtunk meg. Ahogyan korábban a GeForce 8800 GT-knél, itt sem volt lényeges különbség az egyes versenyzők étvágya között. Terhelés nélkül minden konfiguráció 120 watt körüli értéket mutatott a konnektoros mérőn, terhelve pedig 250 watt környékén mocorgott a mutató.

onnan is észreveheted, ha kevés lenne a tápegység, hogyha játékokból kilépeget, vagy fagy közben... míg terheletlenül nincs probléma. Szerintem elbirhatja... de ez csak szubjektív vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák