Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az integrált hangkártyák a szakmai cikkek alapján rengeteget fejlődtek az utóbbi években... ugyanez igaz a vga-ra is... 2000 környékén volt inkább jellemző hogy szutyok minőségű volt az integráltak többsége. Láttam én is durva dolgokat... fura effekteket és csíkokat meg 1 percig rajzolódó asztalt (vicces hogy pont intelek voltak - részben ezért is lett amd a rendszerem, mert mikor vettem nem láttam intelben ezzel versenyképes ár/teljesítményű megoldást integrált vga terén...).
Régen végszükségből választhatták tudatosan az integrált megoldást, ma viszont inkább skálázhatóság és bővíthetőség... és teljes értékű alaplapot is lehet kapni integrált vga-val.Nem véletlenül választottam ezt az asrock lapot... valahogy nem fognak már meg a játékok, így nem elsődleges szempont volt a gyors vga - erre nem akartam sokat szánni. Főleg hogy ami ezen nem megy használható sebességgel, az jó eséllyel a legkisebb vga kártyákon sem fog lévezhetően menni, akkor meg minek fizessek dupla pénzt érte. (nem integrált vga-s alaplap sem olcsóbb, legkisebb külön vga ára olyasmi mint az alaplapé). Arra viszont figyeltem hogy 16x PCIe legyen rajta, hogy ha úgy adódik, akkor hátrány nélkül bővíthessem.
Azóta többször is lett volna alkalmam VGA-t venni bele, de inkább memóriát bővítettem... és ups-t vettem (pedig ez tényleg a legvége fele van fontossági sorrendnek - hiszen semmivel sem leszgyorsabb tőle a gép).Symbio kommentje találó a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest