- XMLTV EPG letöltő progi
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Nos, megvettem a játékot.
Egyelőre csak dx11-ben futtatom, win10 még részemről ráér. IGP+VGA multiadaptert szerintem egyébként is el lehet felejteni.
Szóval naivan azt gondoltam, hogy 1.0-ra azért rendbe teszik a játékot, de még mindig prealfa + early accessben leledzik a játék.
Kampány totál inbalanced és a legutolsó programkódig bugos: végjátékban villódzó képernyő, halhatatlan (persze ellenséges) egységek, nem működő surrender, nincs load gomb,csak a kinti menübe (!!!), csaló gép, totál elkúrt economy (van 8 metal extractor + a nexus ami ugye 8*2+8=24 metalt jelentene, ehhez képest van +14.3), stb, stb.Ehhez jön az extraminimális egységtípus, és a már supcomban lefektetett (bevezetett) UI könnyebbségek NEM használata (például láncolt parancsokat utólag nem lehet shift lenyomása mellett megváltoztatni, nem lehet "épületsort" folyamatos egérgomb lenyomásával csinálni, stb, stb).
Aztán még azt is mesélhetném, hogy a "kampányban" az üzeneteket nem szinkronizálták le, egyszerűen csak kiírják a feladatot (videóról ne is álmodjatok), aztán uccu neki. (ami persze egyébként úgyis kimerül search&destroyban) Hát ez aztán segíti a beleélést.
Multit meg a skirmisht ezek után ki se próbáltam, egyelőre részemről megy a játék talonba, majd egy év múlva ránézek megint. Bár lehet egy hónap alatt beleáll a földbe fejlesztőstül, mindenestül.
Jó a zene, meg szépek az effektek, de ez édeskevés. Főleg ennyi fejlesztési idő alatt, és ilyen "előzményekkel" (korábbi RTS játékokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest